Ronaldo: «Εύχομαι στην Irina να είναι πάντα ευτυχισμένη»

Ronaldo: «Εύχομαι στην Irina να είναι πάντα ευτυχισμένη»

Τώρα και ο Ronaldo επιβεβαιώνει τον χωρισμό από την Shayk

Ronaldo: «Εύχομαι στην Irina να είναι πάντα ευτυχισμένη»
Προηγήθηκαν οι φήμες χωρισμού τους πριν από δύο μήνες, μετά ήρθε - πριν από μόλις μερικές ώρες - η ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου από τη δική της πλευρά και τώρα ήρθε και η δική του σειρά. Ο λόγος για τον Christiano Ronaldo ο οποίος μέσα από επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε - για ακόμα μια φορά - τον χωρισμό τους μετά από 5 χρόνια με την Irina Shayk.

«Ύστερα από 5 χρόνια, η σχέση μου με την Irina Shayk έφτασε στο τέλος της. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι καλύτερο και για τους δυο μας» δήλωσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής στην επίσημη ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας: «Εύχομαι στην Irina να είναι πάντα ευτυχισμένη». 

Κλείσιμο
Οι φήμες περί χωρισμού ξεκίνησαν λίγο μετά την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους στα Βραβεία Professional Soccer League. Η αιτία που αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους δεν έχει γίνει γνωστή ενώ τα νέα δημοσιεύματα θέλουν τον καταξιωμένο επιθετικό να έχει έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του στο πλευρό της Ισπανίδας ρεπόρτερ Λουτσία Βιγιαλόν.
 
Μάλιστα, υπάρχει ήδη και η πρώτη τους κοινή φωτογραφία, που ανάρτησε η ίδια στα social media κατά την επιστροφή τους από τη Ζυρίχη όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2014, δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη συνολικά στην καριέρα του.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης