Ποιος είπε την Τζολί "περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί";

Ποιος είπε την Τζολί "περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί";

"Δεν θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για ένα ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι που μας πέταξε αυτή την ιδέα και εξαφανίστηκε για 18 μήνες για να γίνει σκηνοθέτης. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ταινία μαζί της ή να υποστηρίξω οτιδήποτε προωθεί.  ΕΙναι ένα αξιοθέατο, μια celebrity και αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της, θα γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας. Απορώ γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί της"

Ποιος είπε την Τζολί "περιορισμένου ταλέντου κακομαθημένο παιδί";
Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα στην εταιρεία Sony Pictures, καθώς συνεχίζοντες οι διαρροές μεγάλων ταινιών όσο απόρρητων εγγράφων και συζητήσεων, κάτι φυσικά που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι τώρα. Μια από αυτές τις συζητήσεις ήταν και αυτή ανάμεσα στην αντιπρόεδρο της εταιρείας Εϊμι Πασκάλ και στον παραγωγό Σκοτ Ρούντιν, ο οποίος λέει διάφορα-όχι και τόσο κολακευτικά-για την Αμερικανίδα ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί. Η αφορμή της συζήτησης ήταν η βιογραφία του Στιβ Τζομπς και η εμπλοκή του Ντέιβιντ Φίντσερ σε αυτή. Η Τζολί από την πλευρά της ήθελε τον Φίντσερ για την ταινία “Κλεοπάτρα”. Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός:

Πασκάλ: "Θέλει οπωσδήποτε τον Ντέιβιντ για τη δική της ταινία, θέλει να μιλήσουμε".
Ρούντιν: "Θα επιβιώσει, δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο μου σ`αυτό".
Κλείσιμο
Πασκάλ: "Kάνε την Αντζι να σωπάσει πριν ο Ντέιβιντ αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον “Jobs".
Ρούντιν:  [...] Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πληρώσω 180 εκατ. τις αλλαζονικές της ιδέες, που και οι δυο μας ξέρουμε οτι θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο φιάσκο της καριέρας μας "
Πασκάλ: "Δεν θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για ένα ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι που μας πέταξε αυτή την ιδέα και εξαφανίστηκε για 18 μήνες για να γίνει σκηνοθέτης. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ταινία μαζί της ή να υποστηρίξω οτιδήποτε προωθεί.  Είναι ένα αξιοθέατο, μια celebrity και αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της, θα γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας. Απορώ γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί της"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης