Σούζαν Μπόιλ: Ερωτεύτηκε και απέκτησε στα 53 της τον πρώτο της σύντροφο!

Σούζαν Μπόιλ: Ερωτεύτηκε και απέκτησε στα 53 της τον πρώτο της σύντροφο!

Είπε ότι ο έρωτας της εργάζεται ως γιατρός ότι είναι συνομήλικός της, ενώ τον χαρακτήρισε ως τον απόλυτο τζέντλεμαν


Σούζαν Μπόιλ: Ερωτεύτηκε και απέκτησε στα 53 της τον πρώτο της σύντροφο!
Το πρώτο της σύντροφο βρήκε στην ηλικία των 53 ετών η τραγουδίστρια Σούζαν Μπόιλ, η οποία έγινε γνωστή το 2009 έπειτα από τη στην τηλεοπτική εκπομπή «Βρετανία Έχεις Ταλέντο».

Η Μπόιλ, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους, μίλησε στη βρετανική εφημερίδα « The Sun» και για πρώτη φορά «ανοίχτηκε» για την την ερωτική της ζωή, καθώς παραδέχτηκε πώς είναι ερωτευμένη.

Η 53χρονη είπε ότι ο έρωτας της εργάζεται ως γιατρός ότι είναι συνομήλικός της, ενώ τον χαρακτήρισε ως τον απόλυτο τζέντλεμαν.

Κλείσιμο
«Δε θέλω να πω περισσότερα σχετικά με το ποιος είναι καθώς αυτό θα ήταν άδικο για αυτόν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία και πως είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε στην εφημερίδα

Αν και η σχέση τους δεν έχει ακόμη προχωρήσει και η Σούζαν περιμένει ακόμη το επόμενο ραντεβού, οι θαυμαστές της δηλώνουν πως έχει φτάσει πια η ώρα να πάρει επιτέλους η τραγουδίστρια το πρώτο της φιλί, αφού σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ποτέ της κάποια ερωτική σχέση!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης