Τι θα φορέσει τελικά η Amal στον γάμο με τον Clooney;

Τι θα φορέσει τελικά η Amal στον γάμο με τον Clooney;

Η πιο αναμενόμενη  ημερομηνία γάμου του έτους πλησιάζει. Τη Δευτέρα, 29 Σεπτέμβρη, ο George Clooney θα παντρευτεί την Amal Alamuddin. 

Τι θα φορέσει τελικά η Amal στον γάμο με τον Clooney;
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η τελετή θα λάβει χώρα στην Ιταλία, στην ρομαντική Βενετία και συγκεκριμένα στο Palazzo Ca 'Farsetti, μπροστά σε λίγους επισκέπτες. 

Φυσικά το μόνο πράγμα που απομένει πλέον είναι οι λεπτομέρειες του γάμου, ειδικά η εμφάνιση του ζευγαριού. 

Κλείσιμο
Για τον George είναι πλέον επίσημο. Ο ηθοποιός θα φορέσει ένα κομψό κοστούμι του Giorgio Armani. Και η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε επίσης από τον οίκο μόδας πριν λίγες ημέρες. 

Η ταυτότητα του φορέματος της νύφης, όμως, όπως και θα έπρεπε να είναι, εξακολουθεί και παραμένει το απόλυτο μυστήριο. Και οι φήμες δεν σταματούν. Θα είναι μακρύ ή θα επιλέξει ένα μίνι φόρεμα; Θα είναι ολόλευκό ή θα επιλέξει κάποια συγκεκριμένη απόχρωση; Επιπλέον η Amal, με το σώμα της του, μπορεί να φορέσει το οποιοδήποτε μοντέλο. Αλλά η μεγαλύτερη περιέργεια φυσικά είναι για τη μάρκα. Όπως και στην περίπτωση της Kate Middleton έτσι και στην περίπτωση της Amal, ο οίκος που θα δημιουργήσει το νυφικό θα έχει τεράστια διαφήμιση και κέρδη.

Και ενώ έχουν υπάρξει πολλές φήμες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι η Amal έχει πετάξει στο Λονδίνο με τη μητέρα της για να συναντηθούν με την ομάδα της Sarah Burton, της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Alexander McQueen. Η Amal εθεάθη καθώς έφυγε από το στούντιο. 
Λέτε όπως και η Kate να βάλει και αυτή McQueen;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης