Τα «σκοτεινά» χρόνια της Angelina Jolie - Τότε που «πάλευε» με την ηρωίνη

Τα «σκοτεινά» χρόνια της Angelina Jolie - Τότε που «πάλευε» με την ηρωίνη

Σοκάρει το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας - Με βρώμικα νύχια και πρησμένα μάτια η 39χρονη σήμερα ηθοποιός φαίνεται να μιλά στη τηλέφωνο ενώ είναι σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης 

Τα «σκοτεινά» χρόνια της Angelina Jolie - Τότε που «πάλευε» με την ηρωίνη
Ήταν το 2011 όταν η Angelina Jolie μίλησε ανοιχτά για το «σκοτεινό», όπως η ίδια το χαρακτήρισε, παρελθόν της.

Κλείσιμο


Η πασίγνωστη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «60 Λεπτά» και παραδέχθηκε ότι χρωστάει τη ζωή της στην... τύχη: «Έχω περάσει και έχω επιζήσει από πολύ άσχημες, σκοτεινές περιόδους. Δεν πέθανα νέα. Και γι' αυτό είμαι πολύ τυχερή... Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες που δεν τα κατάφεραν... Ο κόσμος μπορεί να φανταστεί ότι έκανα τα πιο επικίνδυνα πράγματα, έκανα τα χειρότερα και για πολλούς λόγους, δε θα έπρεπε να ήμουν εδώ. Απλά υπάρχουν πάρα φορές που έρχεσαι τόσο κοντά στον κίνδυνο, παίρνεις πάρα πολλά ρίσκα και φτάνεις στα άκρα» είχε εξομολογηθεί πριν από τρία χρόνια η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. 



Αυτή η σκοτεινή πλευρά της ζωής της έρχεται στο φως μέσα από ένα βίντεο. Εδώ η Angelina δεν δε μοιάζει καθόλου με τη γυναίκα που εμείς θαυμάζουμε, βλέποντάς την είτε στο πλευρό του συζύγου της Brad Pitt, είτε να βραβεύεται για το φιλανθρωπικό της έργο. 



Με σχεδόν σκελετωμένα μπράτσα, βρώμικα νύχια, μάτια πρησμένα που με το ζόρι κρατά ανοιχτά και με φανερό τον εκνευρισμό της, η Angelina καταγράφηκε το 1999 από τον ντίλερ της, Franklin Meyer, τη στιγμή που μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα της. Φορώντας ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα και με τα μαλλιά της πιασμένα, η ηθοποιός φανερά αναστατωμένη και συγχυσμένη μιλά στο τηλέφωνο, ενώ η ακαταστασία στο διαμέρισμά της δεν μπορεί να μην τραβήξει την προσοχή. 



Δυστυχώς για εκείνη, το βίντεο αυτό, 15 χρόνια μετά, έρχεται να ταράξει την ήρεμη ζωή της με τον Brad Pitt και τα έξι τους παιδιά. 

Στην ομολογουμένως μπερδεμένη συζήτηση, η 25χρονη τότε Angelina ακούγεται να λέει: «Ξέρεις, η ιδέα να πάρεις ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο για όλους... Δεν είναι, δεν είναι απαραίτητο. Ξέρεις, αλλά, ξέρεις, ο,τιδήποτε με αυτό το σπίτι. Το είπα μία φορά. Ωραία. Τι θα γίνει αν σταματήσω να δουλεύω; Είναι σαν αυτή να μου λέει να σταματήσω τη δουλειά. Αλλά, ξέρεις, το είπα. Τι θα γίνει αν σταματήσω να δουλεύω, αν σταματήσω να βγάζω τόσα χρήματα; Και θα μείνεις σε διαμέρισμα μέχρι να βγάλω πιο πολλά. Τότε, θα πάρεις ένα μεγαλύτερο σπίτι. Και αν μου συμβεί κάτι; Τότε, τι θα γίνει; Ξέρεις ότι δε θέλω να διαλύσω τη σχέση μας...» λέει μεταξύ άλλων η ηθοποιός. Κουβέντες ασυνάρτητες και δίχως νόημα... 



Όπως είπε ο Meyer στο «The National Enquirer», «η Angie ήταν πελάτισσά μου για χρόνια. Της πουλούσα ηρωίνη και κοκαΐνη. Μια μέρα μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να περάσω από το σπίτι της στο Μανχάταν. Αυτός ήταν ο τρόπος της να μου πει ότι ήθελε να της φέρω ναρκωτικά. Μόλις είχα αγοράσει μία κάμερα και αποφάσισα να την πάρω μαζί μου. Έφτασα, της έδωσα τα ναρκωτικά και εκείνη μου έδωσε τα χρήματα». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Meyer, όταν η Angleina άρχισε να μιλάει με τον πατέρα της στο τηλέφωνο τότε εκείνος άρχισε να καταγράφει τη συνομιλία. Όπως είπε, πατέρας και κόρη μιλούσαν για τον αδερφό της, James, και τη μητέρα της, Marcheline Bertrand. Παρόλα αυτά, παρακολουθώντας το βίντεο δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι η Jolie μιλά με τον πατέρα της Jon Voight.



Αυτό όμως που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι η Jolie της δεκαετίας του '90 δεν έχει καμία σχέση με την Jolie του σήμερα. 

Φαίνεται ότι η ηθοποιός είχε δίκιο... Η ζωή της κάποτε ήταν πολύ σκοτεινή και άγρια... 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης