Rita Ora: Ποζάροντας με μαγιό

Rita Ora: Ποζάροντας με μαγιό

Στο single «I Will Never Let You Down» συνδράμει και ο φίλος της και DJ Calvin Harris. Η Ora βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του BBC Radio 1 και διηγήθηκε πως οι δυο τους εμπνεύστηκαν το κομμάτι σιγοτραγουδώντας το στο σπίτι τους

Rita Ora: Ποζάροντας με μαγιό
Στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ του τραγουδιού «I Will Never Let You Down» βρίσκεται αυτόν τον καιρό η εκκεντρική τραγουδίστρια Rita Ora, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να ποζάρει ιδιαίτερα μαυρισμένη από το σολάριουμ φορώντας ένα ολόσωμο ροζ-κόκκινο μαγιό Herve Leger, αξίας 600 ευρώ.

Κλείσιμο


Η 24χρονη Βρετανίδα, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία, ακολούθησε στυλιστικά τα βήματα της συναδέλφου της, Rihanna, που σημαίνει όσο πιο λίγα ρούχα τόσο πιο καλά. Πρόσφατα μάλιστα τραγούδησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στο σόου του σχεδιαστή Philipp Plein εμφανιζόμενη στη σκηνή μόνο με το σουτιέν της.



Στο single «I Will Never Let You Down» συνδράμει και ο φίλος της και DJ Calvin Harris. Η Ora βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του BBC Radio 1 και διηγήθηκε πως οι δυο τους εμπνεύστηκαν το κομμάτι σιγοτραγουδώντας το στο σπίτι τους ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως στο νέο της δίσκο θα υπάρχει και συνεργασία με το ντουέτο των επιτυχιών, Macklemore & Lewis.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης