Η Rihanna είναι η καλύτερη Pop τραγουδίστρια λέει το Billboard

Η Rihanna είναι η καλύτερη Pop τραγουδίστρια λέει το Billboard

Από το ντεμπούτο της το 2005 με το κομμάτι "Pon de Replay", έχει βρεθεί στη λίστα του Billboard με τα καλύτερα Pop κομμάτια 34 φορές!

Η Rihanna είναι η καλύτερη Pop τραγουδίστρια λέει το Billboard
Σε πολλούς μοιάζει απίστευτο ότι έχουν περάσει κιόλας επτά χρόνια από την εμφάνιση της Rihanna στο χώρο της pop μουσικής. Από το ντεμπούτο της το 2005 με το κομμάτι "Pon de Replay", έχει βρεθεί στη λίστα του Billboard με τα καλύτερα Pop κομμάτια 34 φορές!

Αυτό είναι που φέρνει τη Ri-Ri στην πρώτη θέση και την καθιστά την καλύτερη pop τραγουδίστρια της τελευταίας 20ετίας! Οι 34 εμφανίσεις της στα charts συμπεριλαμβάνουν 21 εμφανίσεις στο Top 10 singles και 9 στην πρώτη θέση. Ακολουθεί η Katy Perry με επίσης 9 εμφανίσεις στην πρώτη θέση του πίνακα.

Κλείσιμο
Αυτό όμως που κάνει τη νίκη της Rihanna ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι ότι εκθρόνισε και άφησε πίσω της την P!nk στη 2η θέση και την πριγκίππισα της pop Britney Spears στην 3η.

Η Rihanna ενημέρωσε για αυτή τη τη διάκριση τους 26 εκατ. followers της στο Twitter, γράφοντας «Το Billboard με έβαλε στη #1 θέση στο Top 40 των καλλιτεχνών της δεκαετίας και είμαι μόλις επτά χρόνια στη λίστα!!!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης