Ποιος διάσημος τραγουδιστής έκανε εμετό επί σκηνής;

Ποιος διάσημος τραγουδιστής έκανε εμετό επί σκηνής;

Το άκουσμα του ονόματός του ακολουθούν τα ουρλιαχτά από τις θαυμάστριές του –κυρίως. Είναι μόλις 18 χρονών, αλλά έχει καταφέρει να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία με την τόσο μεγάλη διάδοση των τραγουδιών του.

Ποιος διάσημος τραγουδιστής έκανε εμετό επί σκηνής;
Το άκουσμα του ονόματός του ακολουθούν τα ουρλιαχτά από τις θαυμάστριές του –κυρίως. Είναι μόλις 18 χρονών, αλλά έχει καταφέρει να χαρακτηριστεί ως φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία με την τόσο μεγάλη διάδοση των τραγουδιών του. Και όμως, ακόμα και οι μικροί σταρ, σαν τον Justin Bieber, έχουν τις άτυχες και όχι τόσο «κομψές» -για όσους το παρακολουθούν- στιγμές τους, μιας και δεν ένιωθε πολύ καλά στη συναυλία που πραγματοποίησε το Σάββατο και έκανε εμετό επί σκηνής.

Ο τραγουδιστής της επιτυχίας «Baby» με τα εκατομμύρια κλικ στο youtube είχε δηλώσει ότι είναι άρρωστος, πράγμα που δεν μπόρεσε να κρύψει από το κοινό. Ο Bieber ζήτησε συγγνώμη που ήταν σε αυτή την κατάσταση, όμως η αποδοχή του κόσμου στη Jobing arena του Glendale της Arizona του έδωσε τόση στήριξη και τον χειροκροτούσε, παρά την όχι και τόσο επιτυχημένη εμφάνισή του.

Στο βίντεο που ακολουθεί των 16 δευτερολέπτων φαίνεται ο ποπσταρ μετά από μια χορευτική φιγούρα, να γυρίζει την πλάτη του στο κοινό και να κάνει εμετό επί σκηνής! Αμέσως μετά, ο Justin έφυγε τρέχοντας προς τα παρασκήνια. Το παράδοξο ήταν ότι οι τραγουδιστές που του κάνουν τα φωνητικά συνέχισαν κανονικά, όπως και οι χορευτές.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ήταν η πρεμιέρα του στα πλαίσια του Believe τουρνέ του. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους θαυμαστές του και τους ρώτησε: «Θα με αγαπάτε παρόλο που έκανε εμετό στη σκηνή;».

Η εξήγηση για το λόγο που ήταν έτσι ο τραγουδιστής ήρθε λίγες ώρες αργότερα μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου, αφού έγραψε ότι «ήταν ένα φανταστικό σόου» και ότι «θα γίνω καλύτερα μέχρι την αυριανή συναυλία», συμπλήρωσε «Και τελικά το γάλα ήταν κακή επιλογή!».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης