H Nicole Kidman διαφημίζει συμπληρώματα διατροφής

Ένα νέο ρόλο καλείται να αναλάβει αυτή τη φορά η Nicole Kidman, καθώς ανακηρύχτηκε η πρώτη παγκόσμια εκπρόσωπος των προϊόντων Swisse.

Ένα νέο ρόλο καλείται να αναλάβει αυτή τη φορά η Nicole Kidman, καθώς ανακηρύχτηκε η πρώτη παγκόσμια εκπρόσωπος των προϊόντων Swisse. Τα προϊόντα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την Ελβετία, αλλά πρόκειται για σκόνη πρωτεΐνης και πρωτεϊνικά bars που τονώνουν την ενέργεια του ατόμου.

Έχοντας ήδη ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό για να της κάνουν το πορτρέτο νωρίτερα το καλοκαίρι στο Rose Bay, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός αναμένεται να γυρίσει και ένα διαφημιστικό σποτ για την τηλεόραση στις αρχές του 2013, σαν κομμάτι της παγκόσμιας προώθησης των προϊόντων.

Η Kidman για την κίνησή της αυτή δήλωσε «ενθουσιασμένη που είναι κομμάτι της ανάπτυξης μιας μικρής εταιρείας που ξεκίνησε από την Αυστραλία και είναι αφιερωμένη στην υγεία και το ευ ζην. Μου αρέσει να νιώθω υγιής και σε φόρμα. Είναι κάτι που ταιριάζει στον τρόπο ζωής των Αυστραλών και είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αυστραλή».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr