ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Nicole Kidman: Πόδια… ερμητικά ανοιχτά!

Nicole Kidman: Πόδια… ερμητικά ανοιχτά!

Κατάξανθη και προκλητική η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός μετά τη Sharon Stone βγάζει το δικό της «Βασικό Ενστικτο» στη νέα της ταινία «The Paperboy»

Nicole Kidman: Πόδια… ερμητικά ανοιχτά!
Η σκηνή που η Sharon Stone ανοίγει διάπλατα τα πόδια στην ταινία «Βασικό Ενστικτο» έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία και στο μυαλό κάθε αρσενικού. Και τώρα ήρθε η ώρα για την Nicole Kidman και το δικό της «Βασικό Ενστικτο».

Η 44χρονη Nicole πρωταγωνιστεί στην νέα της ταινία «The Paperboy» και είναι μια πραγματική σεξοβόμβα. Κατάξανθη, με ψηλά τακούνια  και με ένα κοντό μπλε φόρεμα η ηθοποιός κάθεται στην καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά.

Η σκηνή παραπέμπει στο «Βασικό Ενστικτο» και στην Sharon Stone. To Paperboy είναι επίσης ένα εκρηκτικό σεξουαλικό θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey και ο Zac Efron.

Κλείσιμο
Ο δεύτερος μιλώντας για τη συνεργασία του με την Nicole Kidman δήλωσε κατενθουσιασμένος: «Η γυναίκα είναι το κάτι άλλο! Είναι υπέροχη. Ότι έχει ονειρευτεί σαν άνδρας το έχεις μπροστά σου. Μετά τις ερωτικές σκηνές που γυρίσαμε τσιμπούσα τον εαυτό μου να δω αν είναι αλήθεια. Ηταν πάντα συγκεντρωμένη στο ρόλο και άψογη επαγγελματίας. Η συνεργασία μας ήταν κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου».

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Nicole και των πρωταγωνιστών…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης