Ο 24χρονος, νέος έρωτας της Tyra Banks!

 Ο 24χρονος, νέος έρωτας της Tyra Banks!

Οι φήμες θέλουν το πρώην top model να έχει βρει το νέο της έρωτα στο πρόσωπο του 24 χρόνου μποξέρ και μοντέλου Robert Evans.

 Ο 24χρονος, νέος  έρωτας της Tyra Banks!
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μαντόνα, η Ντέμι Μούρ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σάρον Στόουν.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε το πρώην top model και παρουσιάστρια της εκπομπής Next top Model, η 38χρονη Tyra Banks καθώς φήμες τη θέλουν να έχει βρει το νέο της έρωτα στο πρόσωπο του 24 χρόνου μποξέρ και μοντέλου Robert Evans.

Αν και αυτή η νέα σχέση μετρά μόνο λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι δε δείχνει να θέλει να κρύψει τον ερωτά του ακόμα κι όταν βρίσκονται σε μέρη με κόσμο.

Κλείσιμο
Πριν από λίγες ημέρες η Tyra και ο Robert εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο Palihouse hotel στο Λος Άντζέλες και “ μόλις τελείωσαν τα ποτά τους ο νεαρός σήκωσε την Tyra και αφού έβαλε το χέρι του γύρω από την μέση της κατευθύνθηκαν προς το ασανσέρ με προορισμό το δωμάτιο τους” λέει άνθρωπος που τους είδε από κοντά.



Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα το ζευγάρι βρέθηκε για ψώνια στην αριστοκρατική περιοχή της Σάντα Μόνικα με την παρουσιάστρια να αγοράζει δώρα στο νέο της αγαπημένο που φαίνεται να την έχει απογειώσει…από έρωτα.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης