Brad Pitt: «Σε τρία χρόνια θα εγκαταλείψω την υποκριτική»

Brad Pitt: «Σε τρία χρόνια θα εγκαταλείψω την υποκριτική»

Για τρία χρόνια ακόμα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τον Brad στην μεγάλη οθόνη καθώς, όπως ο ίδιος είπε, θα εγκαταλείψει την καριέρα του ως σταρ του σινεμά όταν γίνει 50 ετώ…

Brad Pitt: «Σε τρία χρόνια θα εγκαταλείψω την υποκριτική»
Για τρία χρόνια ακόμα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τον Brad Pitt στην μεγάλη οθόνη καθώς, όπως ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός είπε στην αυστραλιανή εκπομπή «60 Minutes», θα εγκαταλείψει την καριέρα του ως σταρ του σινεμά όταν γίνει 50 ετών δηλαδή… σε τρία χρόνια!

Ο Pitt  είπε ότι δεν ξέρει τι θα κάνει στη συνέχεια, ωστόσο, τόνισε ότι του αρέσει πολύ η παραγωγή ταινιών.

Κλείσιμο
«Μου αρέσει πολύ η παραγωγή. Και μου αρέσει να παίρνω ιστορίες και να τις υλοποιώ, να τις κάνω πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Pitt.

Σύμφωνα με το ηθοποιό, η απόφασή του να εγκαταλείψει την υποκριτική έχει να κάνει με την οικογένειά του και τα παιδιά του που όπως είπε: «Είναι αναγκασμένοι να ζουν πίσω από φράκτη για να αποφεύγουν τους θαυμαστές».

Την ίδια ώρα, ο Brad Pitt αποκάλυψε ότι όσες ταινίες κάνει στα τρία αυτά χρόνια, πρέπει να είναι σοβαρές ώστε τα παιδιά του να αισθάνονται υπερήφανα για εκείνον όταν μεγαλώσουν.

Τρεις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt εχουν ήδη προγραμματιστεί για την επόμενη κινηματογραφική σεζόν, το "Moneyball", το "World War Z" και το "Cogan's Trade", ενώ δανείζει τη φωνή του και στο "Happy Feet Two".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης