Η Μαντόνα και ο σύντροφός της, Ακίμ Μόρις, παρακολούθησαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λονδίνο.
Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram της μια σειρά από φωτογραφίες από τις στιγμές της στο Λονδίνο. Στα στιγμιότυπα, φαίνεται ότι η βασίλισσα της ποπ πήγε με τον 28χρονο σύντροφό της σε ένα ματς της Τσέλσι. Πόζαρε, μάλιστα, για μια selfie με τον Μόρις, ενώ κάθονταν στις κερκίδες του σταδίου Stamford Bridge.
Η 66χρονη σταρ δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες της από το στούντιο, όπου φαίνεται να ηχογραφεί νέα μουσική.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.