Μία φωτογραφία με την ίδια και τον γιο της, Γουλφ ανάρτησε η Κάιλι Τζένερστα social media.
Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αφού αποτελεί εργαλείο της δουλειάς της.
Εκτός από τα επαγγελματικά της πλάνα όμως, φροντίζει να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της και υλικό από την καθημερινότητά της.
Έτσι και τώρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα στιγμιότυπο με τον γιο της, το οποίο μέσα σε μία μόλις ώρα έφτασε τα 2,5 εκατ. likes.
Σε αυτό, η Κάιλι Τζένερ ποζάρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο της, ενώ έχουν κλειστά τα μάτια τους και χαμογελούν. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Παντοτινή αγάπη».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.