Το πάρτι του «σκαθαριού» ενόχλησε τους γείτονές του

Το πάρτι του «σκαθαριού» ενόχλησε τους γείτονές του

Ο 69χρονος Πολ Μακάρτνι μπορεί να θέλησε και να ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά, όμως οι γείτονές του δεν ήταν σε διάθεση να μοιραστούν την μέχρι των πρώτων πρωινών ωρών χαρά του

Το πάρτι του «σκαθαριού» ενόχλησε τους γείτονές του
Ο 69χρονος Πολ Μακάρτνι μπορεί να θέλησε και να ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά, όμως οι γείτονές του δεν ήταν σε διάθεση να μοιραστούν την μέχρι των πρώτων πρωινών ωρών χαρά του και κάλεσαν την αστυνομία.

Άλλωστε η «κλασσάτη» γειτονιά στην οποία κατοικεί, το γνωστό προάστιο St. John's Wood στο βορειοδυτικό Λονδίνο είναι γνωστή, πέρα από την οικονομική επιφάνεια του κόσμου και για τον συντηρητισμό της.

Κλείσιμο
Ενοχλημένοι από το γλέντι των περίπου 100 καλεσμένων του διάσημου τραγουδιστή και της νέας του συζύγου, της 51 ετών Αμερικανίδας Nancy Shevell, και της δυνατής μουσικής που ακουγόταν από το σπίτι τους, ζήτησαν τη βοήθεια των αρχών.

Το πρακτορείο Associated Press ανέφερε ότι το συμβάν έλαβε τέλος πολύ σύντομα, αφού μετά και την σύσταση των αστυνομικών, οι νεόνυμφοι χαμήλωσαν την ένταση της μουσικής και συνέχισαν τη διασκέδασή τους σε πιο ήρεμους ρυθμούς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Ringo Starr, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ronnie Wood, το μοντέλο Twiggy και πολλοί ακόμα διάσημοι φίλοι τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης