Σελίν Ντιόν: Παραλίγο να πεθάνω, εξομολογείται σε σπάνια συνέντευξη η σταρ

Σελίν Ντιόν: Παραλίγο να πεθάνω, εξομολογείται σε σπάνια συνέντευξη η σταρ

Η σταρ μιλάει για τη μάχη της με το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου σε συνέντευξη που θα προβληθεί στον Ιούνιο

celine-dion-321
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη, που θα προβληθεί τον Ιούνιο, ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή της εν μέσω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Λίγο μετά τη δημοσίευση του τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή της και τον αγώνα που δίνει τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, κυκλοφόρησε η είδηση ότι έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στο «Today With Hoda & Jenna».

Μεταξύ άλλων, η Ντιόν αποκάλυψε στη δημοσιογράφο, Χόντα Κοτμπ, ότι κάποια στιγμή παραλίγο να πεθάνει.

Η Κοτμπ αποκάλυψε ότι η Ντιόν της είπε για το πώς η διαταραχή επηρέασε τη φωνή της και αναφέρθηκε στην «πιθανότητα επιστροφής» ενώ τόνισε ότι «μας είχε λείψει και ήταν μια πολύ συναισθηματική συνέντευξη.  Θα δούμε πού βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής της». Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Διαγνώστηκε με μια τρομερή ασθένεια και κάποια στιγμή αναρωτήθηκε αν θα τα κατάφερνε, αν θα ζούσε μέχρι τέλους. Πολλοί αναρωτιούνται τι συνέβη και τι πήγε λάθος».

Το ντοκιμαντέρ για τη μάχη της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Το κλιπ του Amazon Prime Video δείχνει τη μεγάλη σταρ όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της. Ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και καταλήγει στο σήμερα. Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο
I Am: Celine Dion - Official Trailer | Prime Video
Κλείσιμο

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο» πρόσθεσε και ακολούθησε μια σύντομη υπενθύμιση για την ημέρα που η Ντιόν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ για να πει πιο μετά με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Η κάμερα του ντοκιμαντέρ κατέγραψε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η Ντιόν το προηγούμενο διάστημα, ορισμένες από τις οποίες συμπεριλήφθηκαν και στο τρέιλερ. Όσο λέει για τη μάχη της με το σύνδρομο: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα» παράλληλα το τρέιλερ δείχνει εικόνες της τραγουδίστριας να κάνει ασκήσεις. Το κλιπ προετοιμάζει τους θεατές ότι θα δουν τη μεγάλη σταρ σε στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης.  «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» εξομολογείται κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός εντοπίστηκε 42χρονος όμηρος της Χαμάς - Τι είχε πει ο γαμπρός του που βρέθηκε προ ημερών στην Αθήνα

«Ο φίλος θέλει Άναβαρ» - «Έκανα κόπια το χάπι»: Οι συνομιλίες που πρόδωσαν τα μέλη της οργάνωσης που διακινούσε αναβολικά


Βίντεο: Τα ντοκουμέντα που οδήγησαν στο ξήλωμα του κυκλώματος των εφοριακών στην Χαλκίδα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης