Σίντνεϊ Σουίνι: Δεν είναι όμορφη και δεν ξέρει να παίξει, είπε γνωστή παραγωγός - Η απάντηση της ηθοποιού

Σίντνεϊ Σουίνι: Δεν είναι όμορφη και δεν ξέρει να παίξει, είπε γνωστή παραγωγός - Η απάντηση της ηθοποιού

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

sweeney
Η διάσημη παραγωγός του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το «Father of the Bride» και το σίκουέλ του, μοιράστηκε την άποψή της για τη Σίντνεϊ Σουίνι.

Συγκεκριμένα, είπε ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης μετά από μια προβολή της ταινίας «Dead Ringers» του 1988, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Δεν καταλαβαίνω τη Σίντνεϊ Σουίνι», φέρεται να είπε η Μπάουμ στο Jacob Burns Center στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.
Η Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν», εξήγησε.

Περιέγραψε επίσης τη ρομαντική κωμωδία ως «ακατάλληλη για παρακολούθηση».

Η Μπάουμ αποκάλυψε ακόμη ότι ούτε οι φοιτητές της στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας μπορούσαν να δώσουν έναν ικανοποιητικό λόγο για τον οποίο η 26χρονη σταρ είναι τόσο περιζήτητη.

«Ρώτησα την τάξη μου: "Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;"», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Κανείς δεν είχε απάντηση».

Η απάντηση της Σουίνι
Εκπρόσωπος της ηθοποιού απάντησε στην Μπάουμ μετά από αυτά τα αρνητικά σχόλια.

Κλείσιμο
«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».
Η απολογία της Κάρολ Μπάουμ
Πάντως, η Κάρολ Μπάουμ δήλωσε ότι μετανιώνει για τις άσχημες δηλώσεις της για την 26χρονη ηθοποιό. Η παραγωγός δήλωσε την Τετάρτη 17 Απριλίου στο TMZ ότι εύχεται να μην είχε πει ποτέ ότι η ηθοποιός «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει». Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι το να «κατακρίνει έτσι μια ηθοποιό» δημοσίως «συνήθως δεν είναι του στυλ της».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη πάνω από 2 ευρώ - Γιατί είναι στα ύψη η τιμή της

Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τα αίτια της «κακοκαιρίας του αιώνα» στο Ντουμπάι και τη θεωρία της «σποράς των νεφών»

Η φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ στο Instagram χωρίς μέικ απ που δίχασε - «Ποια είναι αυτή;» της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης