«Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα», έγραψε η 45χρονη Χέμινγκ Γουίλις στη λεζάντα της φωτογραφίας που απεικονίζει εκείνη και τον σύζυγό της μπροστά από τους καταρράκτες του Νιαγάρα. «Σας εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».
Η Χέμινγκ πρόσθεσε σε ένα σχόλιο ότι πιστεύει ότι η φωτογραφία είναι τουλάχιστον 10 ετών.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ναι! Πολλά πολλά χρόνια πριν! Νομίζω ότι ήταν το 2010». Σε άλλο σχόλιο, επιβεβαίωσε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2010, έναν χρόνο μετά τον γάμο τους στα Τερκς και Κέικος στις 21 Μαρτίου 2009.
Αρκετοί από τους θαυμαστές του Γουίλις ευχήθηκαν στο ζευγάρι χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η σπάνια φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού έρχεται μετά την απομάκρυνσή του από τη δημόσια ζωή, όταν η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία. Αργότερα διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια τον Φεβρουάριο του 2023.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.