Ο ντράμερ των Blink 182 πήγε να δει από τον εαυτό του ως ένα από τα εκθέματα του μουσείου και η ομοιότητά του με το κέρινο ομοίωμα αγγίζει το απόλυτο.
Ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Πλησίασε το ομοίωμα και φωτογραφήθηκε μαζί του, παίρνοντας διάφορες πόζες. Σε άλλη πόζα φιλούσε τον εαυτό του και σε άλλη τον είχε πιάσει από τον λαιμό.
Στο βίντεο που ανάρτησε το μουσείο στα social media, ο Μπάρκερ εμφανίζεται τόσο ενθουσιασμένος όταν το βλέπει και καλεί με βίντεο κλήση τη σύζυγό του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, να της το δείξει.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3