«Προσπαθώ να ξαναγεννηθώ» δήλωσε ο τραγουδιστής για το μέλλον του στη μουσική
Ο Καναδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Weeknd κουράστηκε να είναι... oWeeknd.
Ο Abel Makkonen Tesfaye εμφανίζεται με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο από το 2009, έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Grammy και έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους στην πορεία.
Σε νέα συνέντευξή του στο W Magazine, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε τα σχέδιά του να εγκαταλείψει το alter-ego μετά από μια «τελευταία επευφημία».
«Ετοιμάζομαι να κλείσω το κεφάλαιο του Weeknd» είπε ο τραγουδιστής.
«Θα συνεχίσω να κάνω μουσική, ίσως ως Abel, ίσως ως The Weeknd. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να σκοτώσω τον The Weeknd. Και θα το κάνω. Τελικά. Σίγουρα προσπαθώ να αποβάλω αυτό το δέρμα και να ξαναγεννηθώ» ανέφερε.
«Το άλμπουμ, το οποίο ετοιμάζω τώρα είναι πιθανώς το τελευταίο μου ως The Weeknd. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ως The Weeknd, έχω πει ό,τι μπορούσα να πω» σημείωσε.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.