Πάμελα Άντερσον: Θα είναι πολύ ενοχλητικό για τη γυναίκα του Τόμι Λι να διαβάζει για τη ζωή μας

Πάμελα Άντερσον: Θα είναι πολύ ενοχλητικό για τη γυναίκα του Τόμι Λι να διαβάζει για τη ζωή μας

«Εγώ θα είχα ενοχληθεί» παραδέχτηκε η ηθοποιός σχετικά με τα απομνημονεύματά της, στα οποία μιλάει για τον έρωτά της με τον ντράμερ των Motley Crue

pamela-anterson__2_
Tο ντοκιμαντέρ, αλλά και τα απομνημονεύματα της Πάμελα Άντερσον έχουν προκαλέσει ήδη αντιδράσεις τόσο στο κοινό της, όσο και στον Τύπο.

Η διάσημη ηθοποιός έχει κάνει σημαντικές αποκαλύψεις, όχι μόνο για τη ζωή της, αλλά και για άλλα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά, είναι και ο πρώην σύζυγός της, Τόμι Λι.

Όπως είχε πει στο παρελθόν η σταρ, ο ντράμερ των Motley Crue ήταν ο μόνος αληθινός της έρωτας. Οι αποκαλύψεις για εκείνον και την φλογερή τους σχέση αποτελούν μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ και του βιβλίου της.

Ωστόσο, όπως γνωρίζει, η οικογένεια του ντράμερ σίγουρα δεν θα χαρεί με τα όσα έγραψε η Πάμελα Άντερσον. «Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ ενοχλητικό για τη γυναίκα του. Εγώ θα είχα ενοχληθεί», παραδέχτηκε η ηθοποιός του «Baywatch» στο WSJ.

shutterstock_1344643700
Ο Τόμι Λι και η σύζυγός του, Μπρίτανι Φέρλαν

Κλείσιμο
Όπως γράφει στην αυτοβιογραφία της, η ίδια γνώριζε πολύ λίγα για εκείνον, όταν αποφάσισε να το «σκάσει» μαζί του στο Μεξικό, το 1995.

«Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη. Έπλεα σε μια θάλασσα αγάπης», λέει σήμερα η σταρ για τη ζωή της με τον τότε αγαπημένο της, στην πατρίδα του.

Βέβαια, ο «παράδεισός» της δεν άργησε να γίνει «κόλαση». Όπως παραδέχεται στα απομνημονεύματά της, τα «μέλια» κράτησαν πολύ λίγο στον γάμο τους, δίνοντας τη θέση σε τσακωμούς, ζήλιες, καταχρήσεις, ακόμα και βία.

Ενώ ήταν μαζί, το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους, τον Μπράντον και τον Ντίλαν, πριν χωρίσει οριστικά το 1998. «Ο χωρισμός μας ήταν το πιο δύσκολο σημείο της ζωής μου. Έπεσα πολύ χαμηλά, αλλά έπρεπε να προστατεύσω τα μωρά μου», εξηγεί η Πάμελα Άντερσον.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης