Αντέλ: Η αφιέρωση στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του - «Τον αγαπώ πιο πολύ κι από την ίδια τη ζωή»

Αντέλ: Η αφιέρωση στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του - «Τον αγαπώ πιο πολύ κι από την ίδια τη ζωή»

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε το τραγούδι των γενεθλίων στον 41χρονο μάνατζερ, Ριτς Πολ, με τη συνοδεία των φαν της - Δείτε το βίντεο

adele__1_
Η Αντέλ διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα τη συναυλία της στο Λας Βέγκας, με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της, Ριτς Πολ.

Ο 41χρονος μάνατζερ παικτών του NBA έγινε 41 και η τραγουδίστρια του αφιέρωσε το «Happy Birthday», λίγο πριν προχωρήσει σε μία δημόσια εξομολόγηση.

Αφού διέκοψε για λίγο την κανονική ροή της εμφάνισής της, απευθυνόμενη στο πλήθος είπε: «Γρήγορα, είναι τα γενέθλια του φίλου μου σήμερα.Και τον αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή, οπότε μπορούμε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά; Το όνομά του είναι Ριτς».

Δείτε βίντεο


«Έχω πάθει εμμονή μαζί του»


Τον περασμένο Οκτώβριο, η Αντέλ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Elle και ανέφερε πως είναι έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της και να γίνει νοικοκυρά, ενώ επιθυμεί να κάνει κι άλλα παιδιά.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω», δήλωσε αρχικά η σταρ και στη συνέχεια απάντησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί ήδη:

«Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη». Αναφορικά με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε και προκάλεσε τις φήμες περί αρραβώνα, η Adele απάντησε: «Δεν είμαι αρραβωνιασμένη, απλά μου αρέσουν τα πολυτελή κοσμήματα».

Κλείσιμο
image_123986672_2



Όσον αφορά το ειδύλλιο της «βασίλισσας της βρετανικής μουσικής σκηνής» με τον μάνατζερ των μεγαλύτερων αθλητών του NBA, από την πρώτη τους κιόλας, κοινή εμφάνιση τον Ιούλιο στον αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Phoenix Suns, φημολογείται ότι ο Πολ δεν είναι ο καταλληλότερος σύντροφός για εκείνη, καθώς δεν στεριώνει εύκολα σε μία σχέση, γεγονός που σίγουρα δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια, μετά τον επώδυνο γάμο με τον επιχειρηματία Σάιμον Κονέκι, πατέρα του 9χρονου γιου της, Άντζελο.

Η τραγουδίστρια μετά την ακύρωση των εμφανίσεών της μάλιστα, είχε πετάξει με ιδιωτικό τζετ στο σπίτι του αθλητικού μάνατζερ, αλλά ξένα δημοσίευματα ανέφεραν ότι η σχέση τους δεν πήγαινε καλά.
Screenshot_1_cleanup
Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε πει στην Page Six: «Είχαν πολλούς καβγάδες όλο αυτό το διάστημα, που εκείνη έκανε πρόβες, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να μην ακυρώσει τις συναυλίες. Ήξερε ότι δεν θα τα πάει καλά. Η Adele είναι πολύ συναισθηματική και έχει το δράμα μέσα της. Εκείνος είναι ο κλασσικός τύπος του ΝΒΑ που αποφάσισε πως ξαφνικά θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο. Είναι πολύ διαφορετικοί. Μάλλον χτύπησε τις ευαίσθητες χορδές της κι έγινε αυτή η έκρηξη».

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες δηλώσεις της Adele δείχνουν πως δεν σκοπεύει να αφήσει τον Πολ να φύγει από τη ζωή της και δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες, το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ειδήσεις σήμερα

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»

Le Soir: Η Καϊλή ομολόγησε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τα 750.000 ευρώ

Χάρι και Μέγκαν ζητούν συνάντηση με τη βασιλική οικογένεια και περιμένουν… συγγνώμη







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης