Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ

Yποστηρίζει πως κάποιες σημειώσεις της ψυχολόγου της, οι οποίες και αποκλείστηκαν στην προηγούμενη δίκη, οδήγησαν σε άδικη απόφαση

amber_heard__1_
Η Άμπερ Χερντ δεν το «βάζει» κάτω όπως φαίνεται και ζητά μια νέα δίκη στη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός κατέθεσε έφεση 68 σελίδων κατά της ετυμηγορίας του δικαστηρίου για συκοφαντική δυσφύμιση. Η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ».

Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Η 36χρονη βρέθηκε στο δικαστήριο της Βιρτζίνια και ζήτησε ανατροπή της απόφασης ή μια εκ νέου δίκη, καθώς υποστηρίζει πως ορισμένες από τις σημειώσεις της θεραπεύτριάς της, στις οποίες αναφέρεται η κακοποίησή της από τον Ντεπ αποκλείστηκαν και οδήγησαν σε άδικο αποτέλεσμα.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσε, «οι ένορκοι κακώς εμποδίστηκαν από την έδρα να εξετάσουν αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες το "θύμα" ανέφερε την κακοποίησή του από τον Τζόνι Ντεπ σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας».

«Αν δεν ανατραπεί η απόφαση, αυτό δημιουργεί γενικότερο πρόβλημα για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους για κακοποίηση και πιθανότατα, θα τα αποτρέψει από το να εμφανιστούν σε ένα δικαστήριο», αναφέρεται επίσης.

Στη συνέχεια, η νομική ομάδα της ηθοποιού τονίζει πως η προηγούμενη δίκη δεν θα έπρεπε καν να είχε γίνει, καθώς υπήρξε προηγούμενη απόφαση που «δικαίωνε» την Άμπερ Χερντ.



Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε ιοί σαρώνουν τα παιδιά - «Φοβόμαστε ότι είμαστε στην αρχή» λένε οι ειδικοί

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

Ιστορικό ταξίδι Μητσοτάκη στη Χειμάρρα - Ραντεβού απόψε με Ράμα στα Τίρανα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης