Μέγκαν Μαρκλ: Ξεσπά σε κλάματα - Δείτε το νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τον πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Ξεσπά σε κλάματα - Δείτε το νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τον πρίγκιπα Χάρι

Στο νέο κλιπ ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» 

Meghan
Δάκρυα και «βόμβες» για την κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια καταγράφονται στο νέο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netfilx, για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan» αφορά στις δυσκολίες που πέρασε το ζευγάρι, ως επίσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας και σε αυτό οι πρώην Σάσεξ, κάνουν αποκαλύψεις σχετικά με την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», υπονοώντας ότι «άνθρωποι του παλατιού διέρρευσαν ιστορίες για αυτούς».
Στο νέο κλιπ, ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι» και αναφέρεται «στον πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέσα σε αυτό τον θεσμό της μοναρχίας».

Ενώ μιλάει στην κάμερα, προβάλλονται πλάνα της μητέρας του, Νταϊάνα, και της Κέιτ Μίντλετον, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που ακολουθούνται από τους παπαράτσι.

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, ένας φίλος του ζευγαριού ισχυρίζεται ότι ο λόγος που το ζευγάρι υπέστη τόσα δεινά ήταν «το φυλετικό μίσος», ενώ ο Χάρι εμφανίζεται εξοργισμένος, καθώς η Μέγκαν περνά από πίσω του, έγκυος στην κόρη τους, Λίλιμπετ.

Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον πρίγκιπα Χάρι να τονίζει: «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια - εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια».

Δείτε το βίντεο 

Harry & Meghan | Official Trailer | Netflix
Το πρώτο τρέιλερ 
Το πρώτο τρέιλερ είχε δοθεί στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες, ενώ το Netflix δεν έχει αποκαλύψει ακόμα, την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Στο πρώτο κλιπ του «Harry & Meghan», προβλήθηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού, μεταξύ άλλων, από τη δεξίωση του γάμου τους, ένα ταξίδι στην Αφρική, αλλά και από την τελευταία τους εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια, πριν αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους.

Κλείσιμο
Σε ένα από τα πλάνα του ντοκιμαντέρ φανερώνονταν και πάλι η Μέγκαν Μαρκλ να σκουπίζει τα δάκρυά της, ενώ ο σύζυγός της, που καθόταν δίπλα της.

Harry & Meghan | Official Teaser | Netflix

«Γιατί θέλατε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;» είναι η ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν. «Κανένας δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες» απαντά ο πρίγκιπας Χάρι και προσθέτει: «Έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου».

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;» είναι το ερώτημα που θέτει με τη σειρά της, η Μέγκαν Μαρκλ.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει η υποψήφια για Όσκαρ, Λιζ Γκάρμπους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα βίας από Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Αναποδογύρισαν αυτοκίνητα, ανάβουν φωτιές

Νατάσσα Μποφίλιου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για κάθε καλό λόγο, αδέρφια» λέει μετά τις αντιδράσεις για το Λονδίνο

Ληστεία στην Αργυρούπολη: Φωτογραφία με τον 53χρονο συνταγματάρχη να ληστεύει τράπεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης