Μπραντ Πιτ: Πώς ανακαίνισε το μυθικό Studio Miraval - Οι δίκες για το κτήμα και η Sade

Μπραντ Πιτ: Πώς ανακαίνισε το μυθικό Studio Miraval - Οι δίκες για το κτήμα και η Sade

Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, ο ηθοποιός μαζί με τον παραγωγό Νταμιέν Κιντάρ άλλαξαν εντελώς τον χώρο στο οποίο ηχογράφησαν οι Pink Floyd, οι AC/DC, ο Sting κ.ά. ενώ μαίνεται ο δικαστικός αγώνας με την Τζολί

brad-pitt-miraval
Ήταν μια τυπική καλοκαιρινή μέρα του Ιούνη στην Προβηγκία, πριν από σαράντα τρία χρόνια, όταν ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ πέρασε την είσοδο του Chateau Miraval.

Στο στούντιο ηχογράφησης που υπήρχε μέσα στο κτήμα, ο Ρότζερ Γουότερς ηχογραφούσε τα φωνητικά στα τραγούδια του νέου άλμπουμ των Pink Floyd, που θα είχε τον τίτλο «The Wall».

Και είναι τέτοιες ιστορίες που έχτισαν τον μύθο του συγκεκριμένου στούντιο, από το οποίο πέρασαν οι AC/DC, ο Sting, οι Cure, οι Muse και πολλοί άλλοι, που γοήτευαν ανέκαθεν τον Μπραντ Πιτ, όταν αγόρασε το Chateau Miraval μαζί με την Αντζελίνα Τζολί.

Το στούντιο ηχογραφήσεων είχε σταματήσει να λειτουργεί από το 2005, o γάμος του ηθοποιού τέλειωσε 2016 και έκτοτε το πρώην ζευγάρι διασταυρώνει τα ξίφη του στις δικαστικές αίθουσες, εσχάτως με αντικείμενο το διάσημο κτήμα τους στην Προβηγκία.

Αυτό που παράγει το ροζέ κρασί Miraval, που κυριάρχησε στην αγορά από την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησε και έγινε γνωστό ως το κρασί των Μπρατζελίνα, όταν όλα ήταν μέλι-γάλα στο γάμο τους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το ανακαινισμένο στούντιο ηχογραφήσεων άνοιξε τις πύλες του στο έγκριτο μουσικό περιοδικό Billboard και ο Μπραντ Πιτ με τον συνεταίρο του Νταμιέν Κιντάρ μίλησαν γι’ αυτό.
CM004__sergechapuis__2_
Ο Γάλλος μουσικός παραγωγός και ηχολήπτης ανέλαβε μέσα σε ένα χρόνο να στήσει ξανά το στούντιο και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Μέσα σε ένα χώρο που κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και η κονσόλα είναι λευκή ο επανασχεδιασμός του στούντιο κατέληξε σε ένα χώρο όπου κυριαρχεί το φως που μπαίνει από τα μεγάλα παράθυρα και ο καλλιτέχνης νιώθει ήρεμος και έτοιμος να δημιουργήσει.

Η πρώτη καλλιτέχνης που θα μπει στο Studio Miraval για να ηχογραφήσει είναι σύμφωνα με πληροφορίες η Sade, ενώ Πιτ και Κιντάρ αναμένουν πολλά μεγάλα ονόματα τους ερχόμενους μήνες.

Ο καλλιτέχνης μπορεί να μένει στον πύργο που φιλοξενεί το στούντιο και να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις και την φιλοξενία στο τεράστιο κτήμα που ανήκει στον Μπραντ Πιτ και την οικογένεια Περίν, χωρίς να χρειάζεται να βγει έξω.

Δείτε φωτογραφίες
authentic-provencal-villa-artist-lodging
fire-place-artist-salon-lounge
miraval-experience
miraval-wine
studios-swimming-pool
tower-room-artist-lodging
vineyards-olive-tress-lavender-fields

Κλείσιμο
1-control-room
2-live-room
3-control-room-from-live-room
4-Studio_Miraval__Original_SSL_4000_G_

Η μάχη για το κτήμα και τα τρία δικηγορικά γραφεία!
Την ίδια στιγμή που το στούντιο μπαίνει στη νέα εποχή ο Πιτ είναι ξανά στα χαρακώματα με την Τζολί, εξαιτίας της αντιπαράθεσης για την πώληση του μεριδίου που κατείχε στο Chateau Miraval.

Η Αντζελίνα στην αγωγή της αναφέρεται στον «Μπραντ Πιτ και την παρέα του» αόριστα, κατηγορώντας τους για κακοδιαχείριση χωρίς φυσικά να τολμήσει να αναφέρει την οικογένεια Περίν.

Μια φαμίλια οινοποιών που μαζί με τον ηθοποιό κατέχουν το 75% του brand Miraval και έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ότι έχει να κάνει με τα προϊόντα και την διανομή τους.

Την υπόθεση χειρίζονται τρία δικηγορικά γραφεία, ένα στη Γαλλία, ένα στο Λουξεμβούργο και ένα στην Ελβετία, τα οποία τηρούν σιγή ιχθύος για την διαμάχη.

Στην αγωγή του ο διάσημος σταρ κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του ότι πούλησε το μερίδιο της ενώ υπήρχε όρος που προέβλεπε ότι σε αυτή την περίπτωση τον πρώτο λόγο για να καταθέσει προσφορά είχε αυτός. Στο παρασκήνιο της διαμάχης έγινε γνωστό ότι μετά τον χωρισμό τους, είχε προσεγγίσει τρεις φορές την Αντζελίνα για να αγοράσει το μερίδιο της, όμως παρότι κάθε φορά το τίμημα αυξανόταν από την ηθοποιό στο τέλος δεν πούλαγε.

Εν τέλει επέλεξε να πουλήσει σε μια Ιταλική οινοποιία, που ανήκει στον όμιλο Ρώσου ολιγάρχη, κάτι όμως που δεν άλλαξε σε τίποτε την ισχύουσα κατάσταση, αφού η συγκεκριμένη κίνηση δεν απασχόλησε καθόλου την οικογένεια Περίν.

Miraval Studios - Reopening 2022



Ειδήσεις σήμερα:

H κακοκαιρία Eva επιμένει - Δείτε πώς μπήκε η καταιγίδα στην Αττική

Συμβούλιο της Επικρατείας: «Μπαράζ» προσφυγών κατά του νέου πολεοδομικού σχεδίου για Μάτι, Νέα Μάκρη, Ραφήνα

Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Επέστρεψε με κήρυγμα ο Λουπασάκης - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης