Κένταλ Τζένερ: «Τρολάρει» τον εαυτό της - Ντύθηκε... αγγούρι για το Χάλογουιν

Κένταλ Τζένερ: «Τρολάρει» τον εαυτό της - Ντύθηκε... αγγούρι για το Χάλογουιν

Μετά το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο και την αποτυχημένη της προσπάθεια να κόψει ένα αγγούρι, η σταρ επέλεξε την κατάλληλη στολή

kendall-jenner__1__2
H Κένταλ Τζένερ «αυτοσαρκάστηκε» με τη νέα της στολή για το Χάλογουιν.

Το διάσημο μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν επέλεξε να ντυθεί... αγγούρι, καθώς πρόσφατα έγινε viral εξαιτίας του λαχανικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Κένταλ Τζένερ επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε σχήμα φέτας αγγουριού και... ολοκλήρωσε την εμφάνισή της κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.

«Απόψε σας δίνω φρούτα και λαχανικά», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με την εμφάνισή της.



Τα σχόλια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Twitter την επαινούν για το χιούμορ της και της δίνουν τα εύσημα, καθώς αναφέρουν ότι πρόκειται για μια από τις πιο «εύστοχες» αποκριάτικες στολές.

Πρόσφατα, η Κένταλ Τζένερ έγινε viral με την αγωνιώδη προσπάθειά της, να κόψει ένα αγγούρι. Από τότε, το διάσημο μοντέλο δεν έχει σταματήσει να δέχεται χιουμοριστικά σχόλια στα social media, σχετικά με αυτό.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι και η αδερφή της, Κάιλι, σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok μαζί της, την αναφέρει ως το «κορίτσι-αγγούρι».

Κλείσιμο
 Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς ριάλιτι «The Kardashians», η Κένταλ φτάνει στη νέα έπαυλη της μητέρας της Κρις, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων και, όπως κάθε 20χρονη που πηγαίνει στο πατρικό της για επίσκεψη, κατευθύνεται κατευθείαν στο ψυγείο (το οποίο, παρεμπιπτόντως, έχει τρεις πόρτες και ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στα φρέσκα πράσινα λαχανικά!).

Η Κένταλ αποφασίζει να ετοιμάσει μόνη της ένα σνακ, απορρίπτοντας την πρόταση της Κρις να της φτιάξει ο σεφ κάτι να φάει: «Θα το φτιάξω μόνη μου. Απλά πρέπει να κόψω λίγο αγγούρι. Είναι πολύ εύκολο».

Kendall Jenner Confuses Fans With How She Cuts Cucumber | E! News

Στην πραγματικότητα, η Κένταλ έκανε το όλο θέμα να φαίνεται σαν να εκτελούσε την πιο δύσκολη και περίπλοκη συνταγή.

«Πρόσεχε, γιατί τις προάλλες κόπηκα», την προειδοποιεί η Κρις, με την Κένταλ να απαντά: «Είμαι κάπως φοβισμένη».

Στη συνέχεια, η Κένταλ κάνει την πρώτη της απόπειρα να κόψει το αγγούρι χωρίς καν να το κρατήσει. Και στη συνέχεια, αντί να γυρίσει το αγγούρι έτσι ώστε η άκρη που κόβεται να είναι στραμμένη προς το χέρι που χρησιμοποιεί για να το κόψει, καταλήγει να σταυρώνει το αριστερό της χέρι πάνω από το δεξί για να προσπαθήσει να κρατήσει το αγγούρι ακίνητο.

«Σίγουρα δεν είμαι καλή, γι' αυτό μη με ζουμάρετε», λέει η Κένταλ, καθώς η κάμερα εστιάζει στο πώς προσπαθεί να κόψει το αγγούρι.




Ειδήσεις σήμερα:

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας


Βίντεο: Η Σακίρα προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης