Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο ξέσπασμα στα social media - «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ...»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο ξέσπασμα στα social media - «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ...»

Η ανάρτηση της ποπ σταρ που έσβησε από το Instagram, λίγο μετά τη δημόσια απολογία της μητέρας της, Λιν Σπίαρς

spears208230
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν δείχνει να έχει ξεχάσει την τραυματική 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της και τη συμπεριφορά των γονιών της.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες που ελευθερώθηκε από τα «δεσμά» της, η ποπ σταρ δεν έχει σταματήσει να εξαπολύει επιθέσεις στους γονείς και τους ψυχιάτρους, άτομα που περιέκλυσαν την καθημερινότητά της για πάνω από 10 χρόνια.


Με νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram, την οποία έχει διαγράψει από το προφίλ της τώρα, η Σπίαρς προχώρησε σε ακόμη μία έντονη κατάθεση ψυχής για το διάστημα της κηδεμονίας της, ενοχοποιώντας και πάλι τον πατέρα και τη μητέρα της, μέσα από ένα αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε:

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο !!! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων μου, και όλο το κοινό... ήταν είτε μαστουρωμένοι είτε μεθυσμένοι του κω.. τους 😒 !!! Ήμουν η γαμ... Αγία που φοβόταν να μετακομίσει ή ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έβαζε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν... ακόμα και στην Αμερική, τη χώρα των ελεύθερων !!!! Περνάνε τα χρόνια και ακόμα με βάζει σε ψυχιατρείο !!!! Ούτε ένας γαμ... άνθρωπος δεν με υπερασπίστηκε !!! Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γα.. !!! Και σε όλους τους γιατρούς που γαμ... το μυαλό μου... Προσεύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση !!! Φίλα μου τον γαμ.. κώ... 😊 !!!!».

Δείτε την ανάρτηση που διάγραψε

spears23

Η οργισμένη ανάρτηση της Σπίαρς, έρχεται λίγο μετά τη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε η μητέρα της. 

Η Λιν Σπίαρς ζήτησε από τη Μπρίτνεϊ να τη συγχωρήσει, με ένα σχόλιο στο Instagram κάτω από μια μακροσκελή ανάρτησή της που έγραφε ότι «μια γνήσια συγγνώμη θα βοηθούσε να κλείσει η οικογενειακή τους διαμάχη».

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου. Λυπάμαι εδώ και χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Μπρίτνεϊ, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε», της έγραψε η Λιν Σπίαρς.

lynne


Στη συνέχεια, η 67χρονη την παρακάλεσε να την «ξεμπλοκάρει» στα social media, ώστε να μιλήσουν αυτοπροσώπως.

Πηγή κοντά στη μητέρα της σταρ δήλωσε στην Page Six ότι η Λιν «προσπαθούσε, προσπαθεί και θα προσπαθεί να έρθει σε επαφή» με την κόρη της, έστω μέσω τηλεφώνου και νιώθει «αβοήθητη». «Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξηγεί.

Στην ανάρτηση, όπου σχολίασε η Λιν Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ έγραψε ότι τα μέλη της οικογένειάς της «δεν έχουν καμία επίγνωση και πραγματικά πιστεύουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν κάνει τίποτα κακό» σχετικά με την κηδεμονία της. 

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

«Υπεύθυνη η Τουρκία για τις τραγωδίες σε Κύθηρα και Λέσβο», λέει ο Οικονόμου - 28 οι αγνοούμενοι

Ουκρανία: Η Κομισιόν ανακοίνωσε το 8ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας - Έρχεται πλαφόν στην τιμή πετρελαίου

Τρίκαλα: Πήγε να «κόψει» δρόμο ο δικηγόρος που παρασύρθηκε από τρένο και σκοτώθηκε


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης