Οι δολοφονικές καμπύλες της Candice Swanepoel… επέστρεψαν!

Οι δολοφονικές καμπύλες της Candice Swanepoel… επέστρεψαν!

Η νοτιοαφρικανή καλλονή φοράει εσώρουχα και μπικίνι σε διάφορα χρώματα

Οι δολοφονικές καμπύλες της Candice Swanepoel… επέστρεψαν!
Πολλοί είχαν ανησυχήσει πριν λίγο καιρό όταν φωτογραφίες της Candice Swanepoel που κυκλοφόρησαν στον τύπο την έδειχναν αποστεωμένη και στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Όμως το 22χρονο μοντέλο σε πρόσφατη φωτογράφηση για τον νέο καλοκαιρινό κατάλογο της Victoria’s Secret, δείχνει σέξι και με καμπύλες που… σκοτώνουν!

Η νοτιοαφρικανή καλλονή φοράει εσώρουχα και μπικίνι διαφόρων χρωμάτων και κάνει τις συναδέλφους της να σκάνε από τη ζήλια. Οι αισθησιακές αυτές φωτογραφίες αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εξωτική ομορφιά της Candice που έγινε το κυρίαρχο θέμα στον χώρο της μόδας όταν τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε στο ξενοδοχείο The Mondrian στο Λος Άντζελες και έδειχνε απελπιστικά αδύνατη.

Κλείσιμο
«Είμαι υγιείς και χαρούμενη» δήλώσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People τον περασμένο Απρίλιο. «Με συγκινεί που μαθαίνω ότι τόσος πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για μένα, όμως σε αυτή την περίπτωση, όλα είναι εντάξει και καλά». Όπως φαίνεται, τρεις μήνες μετά, η Candice άκουσε τις συμβουλές των ειδικών και πήρε μερικά κιλά, ώστε να δείχνει… τέλεια!

Το νεαρό μοντέλο έγινε γνωστή από μικρή, όταν σε ηλικία 15 ετών ένας κυνηγός ταλέντων την εντόπισε στην υπαίθρια αγορά του Durban. Έκτοτε η Candice έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα της Vogue και του Elle, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες μεγάλων ονομάτων όπως η Nike, η Diesel και η Guess. Την περασμένη χρονιά, κατέκτησε την 10 η θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, βγάζοντας 3 εκατομμύρια δολάρια μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης