Η Britney Spears επιτίθεται σε παπαράτσι!

Η Britney Spears επιτίθεται σε παπαράτσι!

Η μαχητική Britney Spears επιστρέφει και στέλνει του φωτογράφους… στο νοσοκομείο!

Η Britney Spears επιτίθεται σε παπαράτσι!
Η μαχητική Britney Spears επιστρέφει και στέλνει του φωτογράφους… στο νοσοκομείο! Στο 30 δευτερολέπτων teaser που ανέβηκε στο Ίντερνετ από το νέο της single «I Wanna Go», που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τετάρτη, η Spears δείχνει την… δυναμική της ως τραγουδίστρια!

Στο βίντεο βλέπουμε την Britney πάνω σε ένα αυτοκίνητο να χτυπάει με το μικρόφωνό της τους παπαράτσι που βρίσκονται σε άλλα αυτοκίνητα γύρω της. Η τραγουδίστρια κοινοποίησε τον σύνδεσμο στην προσωπική της σελίδα στο Twitter χθες, λίγες ώρες αφότου είχε ευχηθεί στον μπαμπά της χρόνια πολλά για την ημέρα του πατέρα.

Κλείσιμο
Παρότι πολλοί που βρέθηκαν στις συναυλίες της αυτή τη χρονιά την κατηγόρησαν ότι έχασε τη σιλουέτα της, η αμερικανίδα τραγουδίστρια στο βίντεο θυμίζει την παλιά καλή εποχή του «Baby, One More Time», τότε που ως κοριτσάκι ακόμα, χαρακτηριζόταν από πολλούς ως άξια διάδοχος της Madonna.

Το βίντεο είναι σκηνοθετημένο από τον Chris Marrs Piliero, υπεύθυνο και για το βιντεοκλίπ της Kesha «Blow», ενώ το «I Wanna Go» πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά single της που προκύπτει από το πλατινένιο έβδομο στούντιο άλμπουμ, με τίτλο «Femme Fatale».








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης