Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Δεν είναι η απιστία ο λόγος που χώρισαν - «Έχουν βαθύτερα προβλήματα»

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Δεν είναι η απιστία ο λόγος που χώρισαν - «Έχουν βαθύτερα προβλήματα»

Παρά τις έντονες διαφωνίες που είχε ανά διαστήματα το ζευγάρι, πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πως «αυτή τη φορά υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν τα πάντα»

gisele-brady
Διάφορα σενάρια έχουν ακουστεί σχετικά με τους λόγους που έχουν οδηγήσει τη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Τομ Μπρέιντι στον χωρισμό. Από αυτά φυσικά, δεν λείπει και αυτό της απιστίας.

Όπως ανέφερε στην Page Six πηγή από το περιβάλλον τους, δεν τίθεται καμία περίπτωση ένας από τους δύο να έχει απιστήσει. «Οι συγκρούσεις του ζευγαριού ήταν μακροχρόνιες. Κανείς δεν απάτησε κανέναν. Είχαν βαθύτερα προβλήματα. Η Ζιζέλ ήταν αντίθετη με το να συνεχίσει ο Τομ την καριέρα του στο NFL», αναφέρει.



Παρά τις έντονες διαφωνίες που είχε ανά διαστήματα το ζευγάρι και τους τσακωμούς τους, άλλη πηγή από το περιβάλλον του αναφέρει πως «αυτή τη φορά υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν τα πάντα».

Όπως υποστηρίζει, το ζευγάρι ζούσε χωριστά ήδη από το καλοκαίρι. Τον Ιούλιο έβαλαν μια «παύση» στο αρνητικό κλίμα που επικρατούσε μεταξύ τους και βρέθηκαν για διακοπές στις Μπαχάμες, για χάρη των παιδιών τους.

Κλείσιμο
Μάλιστα, τονίζει πως οι διαφορές τους δεν έκαναν τώρα την εμφάνισή τους. Αντιθέτως, υπάρχουν καταστάσεις που μετρούν πολλά χρόνια πίσω.

Η απουσία της Ζιζέλ από τον αγώνα των Tampa Bay Buccaneers

Την Κυριακή, οι Tampa Bay Buccaneers, έπαιξαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα στο Raymond James Stadium εναντίον των Green Bay Packers. Η Ζιζέλ έλειπε αλλά τα παιδιά τους, η 9χρονη Βίβιαν και ο 12χρονος Μπέντζαμιν, έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τον πατέρα τους στο γήπεδο.

Στον αγώνα πήγε και ο μεγαλύτερος γιος του σταρ του NFL, ο 15χρονος Έντουαρντ, από τον γάμο του με την Μπρίτζετ Μόιναχαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άτομο από το περιβάλλον της Ζιζέλ όταν ρωτήθηκε για την απουσία της από τον αγώνα, απάντησε: «Η Ζιζέλ εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της και ασχολείται με προσωπικά της θέματα».

Ακόμη, δημοσίευμα του RadarOnline, αναφέρει ότι Ζιζέλ και Μπρέιντι είχαν προβλήματα γάμου εδώ και αρκετούς μήνες και οι πηγές που επικαλούνται θέλουν την 13χρονη κοινή πορεία του ζευγαριού να έχει επισκιαστεί από «εκρηκτικούς καβγάδες», οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται.

Τέλος, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι την περασμένη εβδομάδα, το supermodel εθεάθη να κλαίει στο κινητό της ενώ περπατούσε στους δρόμους στο Big Apple.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον Nord Stream 1: Αντιμέτωπη με την πρόκληση του μηδενικού φυσικού αερίου η Ευρώπη


Τομ Κρουζ - Νικόλ Κίντμαν: Πώς η Σαϊεντολογία κατέστρεψε τη σχέση τους


Τιμοτέ Σαλαμέ, o εκκεντρικός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης