Ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει την Κιμ Καρντάσιαν… με τη βασίλισσα Ελισάβετ
«Λονδίνο ξέρω πώς νιώθεις, έχασα κι εγώ τη βασίλισσά μου» αναφέρει ο ράπερ
Ο Κάνιε Γουέστ δυσκολεύεται εδώ και πάρα πολύ καιρό να ξεπεράσει το διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν και μία νέα ανάρτηση του ράπερ πάει τη στενοχώρια του… σε άλλο επίπεδο.
Ο Γουέστ σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, συγκρίνει την πρώην του με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', γράφοντας: «Λονδίνο ξέρω πώς νιώθεις, έχασα κι εγώ τη βασίλισσά μου».
Η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και φάνηκε σε κάποιους χρήστες αδιάφορη για τον λαό της Αγγλίας που θρηνεί για τον θάνατο της βασίλισσας, είναι η τελευταία ένδειξη για το πώς νιώθει ο Γουέστ.
Η Καρντάσιαν χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι o πρώην άντρας της κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί ξανά στο πλευρό της, πηγές όμως από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας αναφέρουν, πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους