Μπιγιονσέ: Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει νέα επίθεση για προσβλητικό στίχο στο νέο της άλμπουμ

Μπιγιονσέ: Η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει νέα επίθεση για προσβλητικό στίχο στο νέο της άλμπουμ

Η φιλανθρωπική οργάνωση Scope για άτομα με ειδικές ανάγκες ζήτησε από την τραγουδίστρια να ηχογραφήσει ξανά το τραγούδι 

Beyonce_2
Νέες αντιδράσεις έχουν προκληθεί με αφορμή το νέο άλμπουμ της Μπιγιονσέ, καθώς θεωρείται ότι κάποιοι από τους στίχους της στο «Renaissance» είναι προσβλητικοί.

Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια κατηγορήθηκε ότι μία φράση που επαναλαμβάνεται δύο φορές στο τραγούδι «Heated», χρησιμοποιείται στην καθομιλουμένη για να υποτιμήσει άτομα με εγκεφαλική παράλυση. Μάλιστα το τραγούδι συνυπόγραψε ο Καναδός σταρ Drake
Η φιλανθρωπική οργάνωση Scope για άτομα με ειδικές ανάγκες ζήτησε από τη Μπιγιονσέ να ηχογραφήσει ξανά το τραγούδι, παραλείποντας την προσβολή.

«Τα λόγια έχουν σημασία γιατί ενισχύουν τις αρνητικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία καθημερινά», λέει ο διευθυντής μέσων ενημέρωσης Γουάρεν Κιργουάν. 
«Η Μπιγιονσέ είναι εδώ και πολύ καιρό πρωταθλήτρια της περιεκτικότητας και της ισότητας, γι' αυτό θα την παροτρύνουμε να αφαιρέσει αυτόν τον προσβλητικό στίχο».
Beyonce
Η νέα επίθεση στο άλμπουμ της Μπιγιονσέ ήρθε μετά το ξέσπασμα της αμερικανίδας τραγουδίστριας Kelis, η οποία κατηγόρησε την σταρ και το νέο της άλμουμ για «κλοπή». Η τραγουδίστρια μάλιστα υποστήριξε, ότι η σούπερ σταρ δεν έχει «ακεραιότητα» ή «ψυχή», μιας και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της ίδιας χωρίς την έγκρισή της.

Το επίμαχο τραγούδι για το οποίο κατηγορήθηκε η Μπιγιονσέ είναι το πέμπτο κομμάτι του άλμπουμ που ονομάζεται «Energy» και αποτελεί κομμάτι της Kelis από το 2000 «Get Along With You», που συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ της «Kaleidascope». Οι τραγουδοποιοί που αναγράφονται στα credits του άλμπουμ της Μπιγιονσέ είναι οι Φάρελ Γουίλιαμς και Τσαντ Χιούγκο των Neptunes, αλλά όχι η Kelis.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Αίγινα: Η 20χρονη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία το 2014

Σέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ - «Ήταν ένα παιδί μάλαμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης