Χοακίν Φίνιξ: 20 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στο Joker 2

Χοακίν Φίνιξ: 20 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στο Joker 2

Ο οσκαρικός ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019 - Η ταινία έκανε επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως

Phoenix125
Ο Χοακίν Φίνιξ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και δεύτερη φορά στην ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker». Ο σκηνοθέτης πριν από μερικές εβδομάδες, είχε επιβεβαιώσει τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019, δημοσιεύοντας μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux».  Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, παρουσιάστηκε ο  Χοακίν Φίνιξ να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο. Το εξώφυλλο του σεναρίου αναφέρει ως σεναριογράφους τον Τοντ Φίλιπς και τον Σκοτ Σίλβερ, που έγραψαν και την αρχική ταινία.


phoenix
Ο χαρακτήρας του Joker είναι ένας από τους πιο διαβόητους ρόλους κακών και όχι μόνο στο σύμπαν της DC. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People, o οσκαρικός ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019. Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής. Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Για το Joker 2 λέγεται ότι η αμοιβή του Φίνιξ θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θαυμαστές του λένε ότι του αξίζουν και ακόμη περισσότερα, καθώς η συγκεκριμένη ταινία θα επηρεάσει την ψυχική του υγεία.

Φωτογραφίες: shutterstock 

Ειδήσεις σήμερα:

Από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη - Ποιους σπουδαίους ηθοποιούς θα δούμε στο «γυαλί»


Ενεργειακή κρίση: Η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό «μπλακ άουτ» την ΕΕ - Σε αναζήτηση «plan B» οι «27»


23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης