Joker: Ανακοινώθηκε το σίκουελ, ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στον ρόλο του

Joker: Ανακοινώθηκε το σίκουελ, ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στον ρόλο του

O Toντ Φίλιπς ανακοίνωσε τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας - Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

joker-2
Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επιβεβαίωσε τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019, «Joker» (Τζόκερ), δημοσιεύοντας μια σειρά εικόνων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός κόκκινου εξώφυλλου σεναρίου με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux».

Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε τον Χοακίν Φίνιξ να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Το εξώφυλλο του σεναρίου αναφέρει ως σεναριογράφους τον Φίλιπς και τον Σκοτ Σίλβερ, που έγραψαν και την αρχική ταινία.

Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter της Warner Bros κοινοποίησε επίσης τη δημοσίευση του Φίλιπς, επιβεβαιώνοντας με τη σειρά της, ότι η νέα ταινία έχει ξεκινήσει την παραγωγή.

Δείτε τη δημοσίευση του Τοντ Φίλιπς

Κλείσιμο
286415738_486527049896319_2171148489443625186_n


Αν και δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την πλοκή τoυ σίκουελ από τον σκηνοθέτη, ο γαλλικός υπότιτλος της ταινίας μεταφράζεται ως «τρέλα για δύο» και μπορεί να σημαίνει μια κοινή αυταπάτη, μεταξύ δύο ανθρώπων. Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί η παρτενέρ του Τζόκερ στο έγκλημα, η Χάρλεϊ Κουίν, την οποία υποδύθηκε στο παρελθόν η Μάργκοτ Ρόμπι.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, οι θαυμαστές όμως εκφράζουν ήδη τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς περίμεναν καιρό την επιστροφή του αγαπημένου τους «κακού».

joker1


Υπενθυμίζεται ότι ο Χοακίν Φίνιξ έλαβε το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για την ενσάρκωση του κλόουν, τα βιώματα του οποίου τον μετατρέπουν σε σκοτεινό αντιήρωα και το φιλμ σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων.

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δεν ήταν πολύ καλά. Όπως είχε πει, η απότομη απώλεια κιλών, σχεδόν τον οδήγησε στην τρέλα και γενικώς ένιωσε πολύ επιβαρυμένος ψυχικά.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Τοντ Φίλιπς είχε αποκαλύψει μάλιστα, ότι η συμπεριφορά του Φίνιξ, πολύ συχνά προβλημάτιζε και ανησυχούσε τους συναδέλφους του: «Στη μέση μιας σκηνής, σηκωνόταν και έφευγε στα ξαφνικά. Οι καημένοι, οι άλλοι ηθοποιοί νόμιζαν ότι έφταιγαν εκείνοι, αλλά δεν ήταν αυτό – εκείνος έφταιγε. Δεν ένιωθε τη σκηνή», είχε αναφέρει.

JOKER - Final Trailer



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται μπόρες και στην Αττική, οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Νέα πρόκληση από Τούρκο αναλυτή: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ιδιοκτησίας των Δωδεκανήσων»

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης