Έφηβος TikToker: Έγινε viral και ετοιμάζει «στρατιά» από 1 εκατ. βατράχια στην αυλή του

Έφηβος TikToker: Έγινε viral και ετοιμάζει «στρατιά» από 1 εκατ. βατράχια στην αυλή του

«Αντί να βοηθήσουν, βλάπτουν τα ζώα που απελευθερώνουν, και όλα τα άλλα ζώα στο περιβάλλον. Δημιουργεί έναν φορέα για ασθένειες και χωροκατακτητικά είδη», αναφέρουν οι ειδικοί

vatraxia-arthro
Ένας έφηβος TikToker έχει γίνει viral, καθώς έχει μαζέψει πάνω από 1 εκατομμύριο αυγά βατράχων, τονίζοντας μέσα από τα βίντεό του πως θέλει να φτιάξει μια δική του «στρατιά» από βατράχια

Ο χρήστης της εφαρμογής ονομάζεται «ThinFrog» και ο λογαριασμός του στην πλατφόρμα μετρά περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους. Πολλά από τα βίντεο που δημοσιεύει έχουν πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές και σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν μέχρι και τις τριάντα εκατομμύρια προβολές.
@thinfrog

this how is the story of the frog army and how it's going🐸👍🏻

♬ Notion - The Rare Occasions
Ο έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο συλλέγει αυγά σε καθημερινή βάση και τα εκτρέφει σε μια πισίνα στην πίσω αυλή του. Με την πάροδο του χρόνου τα πρώτα αυγά εκκολάφθηκαν σε γυρίνους και έγιναν εν τέλει μικροί βάτραχοι.

Κλείσιμο
Τα βίντεο του TikToker δείχνουν τόσους πολλούς βάτραχους που είναι αδιανόητο να μετρηθούν. Μάλιστα το θέμα έχει αρχίσει να «ξεφεύγει», αφού οι βάτραχοι άρχισαν να εγκαταλείπουν την αυλή του, καθώς μεγάλωναν και μάλιστα ανάγκασαν και έναν γείτονα να μετακομίσει.
Πλέον ο έφηβος TikToker αναφέρει πως τον επόμενο χρόνο, πρόκειται να κατασκευάσει μεγαλύτερο χώρο, για να μπορεί να υποστηρίξει τη διαμονή περισσότερων από 10 εκατομμύρια βατράχων.
@thinfrog

giant frog army are growing bigger😈🐸

♬ RAVE - Dxrk ダーク
Οι ενέργειες του εφήβου δεν έμειναν απαρατήρητες και μάλιστα ανησύχησαν την κοινή γνώμη. Μεταξύ άλλων, η Τιέρα Κάρι, βιολόγος διατήρησης για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμός Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας, δήλωσε ότι η απελευθέρωση περισσότερων από ένα εκατομμύριο βατράχων σε ένα περιβάλλον μόνο και μόνο για την διαδικτυακή, φήμη την κάνει να «κριντζάρει», καθώς τόνισε πως ο νεαρός βλάπτει τα ζώα που απελευθερώνονται και αυτό μπορεί να έχει ευρύτερες επιπτώσεις και για τα υπόλοιπα είδη, που ζουν στο τριγύρω περιβάλλον.

«Αντί να βοηθήσουν, βλάπτουν πραγματικά τα ζώα που απελευθερώνουν, και όλα τα άλλα ζώα στο περιβάλλον. Δημιουργεί έναν φορέα για ασθένειες και χωροκατακτητικά είδη», τόνισε η βιολόγος διατήρησης για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμός Κέντρο Βιολογικής Ποικιλότητας.
@thinfrog

since all the frogs have went in a big field behind my house I can't update much😕 buy maybe I could go to a pond and collect some fish spawn and do the same thing fr

♬ original sound -

Ειδήσεις σήμερα:

Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη σώσει

Πάτρα: Ο 49χρονος λίγες ώρες πριν πεθάνει έξω από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό

Τσιτσιπάς: Ποτέ δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης