Ντενίζ Ρίτσαρντς: Εξελίσσεται σε σταρ του OnlyFans και δηλώνει.. περήφανη - «Επιτέλους έχω τον έλεγχο»

Ντενίζ Ρίτσαρντς: Εξελίσσεται σε σταρ του OnlyFans και δηλώνει.. περήφανη - «Επιτέλους έχω τον έλεγχο»

Η διάσημη ηθοποιός ακολούθησε τα βήματα της 18χρονης κόρης της και δεν το μετανιώνει - «Όλοι δημοσιεύουμε φωτογραφίες με το μαγιό μας στο Instagram ή σε άλλους ιστότοπους, που δεν έχουν καμία διαφορά με το OnlyFans»- Δείτε φωτογραφίες

deniserichards_onlyfans_art
Μετά την 18χρονη κόρη της, η Ντενίζ Ρίτσαρντς εξελίσσεται κι εκείνη σε σταρ του OnlyFans.

Πρώτη η Σάμι Σιν άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου και «ενέπνευσε» τη μητέρα της και γνωστή ηθοποιό να κάνει το ίδιο.

Η κόρη της ηθοποιού είχε δεχτεί σκληρή κριτική για την απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό και να πουλάει προσωπικό υλικό σε αγνώστους μέσω του διαδικτύου. Ωστόσο, η μητέρα της ήταν η πρώτη που την στήριξε.

Κλείσιμο

«Έχω δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια στα social από την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να πω ότι θα ήθελα να είχα την αυτοπεποίθηση που έχει η 18χρονη κόρη μου κι επίσης, δεν μπορώ να κρίνω τις επιλογές της. Είναι τόσο κακό να μπορείς να ελέγχεις μόνος σου το προφίλ σου; Συγγνώμη, αλλά αν στην ηλικία μου μπορώ να βάλω ένα μπικίνι και να πληρωθώ, θα το κάνω. Ίσως πρέπει να ανοίξω κι εγώ δικό μου λογαριασμό», είχε δηλώσει τότε, η Ντενίζ Ρίτσαρντς και τελικά, κράτησε τον λόγο της και το έκανε πράξη.

Για όσους αναρωτιούνται τι υλικό δημοσιεύει η Ντενίζ Ρίτσαρντς στο OnlyFans, εκείνη δεν διστάζει να απαντήσει. «Είμαι το πραγματικό κορίτσι της διπλανής πόρτας και αυτό προωθώ», δηλώνει σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό KTLA.


«Είχα ακούσει για το OnlyFans, αλλά δεν ήξερα παραπάνω λεπτομέρειες. Μόλις άρχισα να μαθαίνω για αυτό, κατάλαβα ότι οι δημιουργοί του ιστότοπου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Πήραν στοιχεία από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έβαλαν σε μια σελίδα. Επιτέλους, μπορείς να έχεις εσύ τον έλεγχο του λογαριασμού σου», τόνισε η Ντενίζ Ρίτσαρντς, ξεκαθαρίζοντας πως ενώ σε άλλες πλατφόρμες, όπως πχ το Instagram, κάποιος μπορεί να σε δει με το μαγιό σου δωρεάν, στο OnlyFans πρέπει να σε πληρώσει και θα σε δει μόνο αν του το επιτρέψεις εσύ.

«Όλοι δημοσιεύουμε φωτογραφίες με το μαγιό μας στο Instagram ή σε άλλους ιστότοπους, που δεν έχουν καμία διαφορά. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο του λογαριασμού σας», αναφέρει.

Όπως εξήγησε, όταν άνοιξε για πρώτη φορά λογαριασμό στο OnlyFans, είχε σοκαριστεί, όμως η κόρη της ήταν αυτή που τη βοήθησε να το διαχειριστεί.


«Είμαστε και οι δύο στο Instagram, σωστά;», της είπε η κόρη της, με την ίδια τότε να καταλαβαίνει πως ο νέος της λογαριασμός της δίνει πολλά περισσότερα προνόμια.

«Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι λίγο περίεργο, αλλά τελικά είχε δίκιο», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Ωστόσο, μπορεί η ίδια να στηρίζει την κόρη της σε όλα της τα βήματα, όμως ο πατέρας της, Τσάρλι Σιν δεν φαίνεται να συμφωνεί με τις κινήσεις αυτές.


Τον Ιούνιο ο ίδιος δήλωσε στην Page Six: «Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν θα συνέβαινε σε καμία περίπτωση, αν ήταν κάτω από τη δική μου στέγη», ρίχνοντας έτσι ολόκληρο το μερίδιο της ευθύνης στην πρώην σύζυγό του. Ο ίδιος δήλωσε απογοητευμένος, καθώς κατά τα λεγόμενά του «δεν ήθελε να δει την κόρη του να χάνει την ακεραιότητά της».


Ειδήσεις σήμερα:

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Μάχη με τη φωτιά στη Λευκάδα - Αυξήθηκαν οι εναέριες δυνάμεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης