Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Η απόφαση για την πολύκροτη δίκη θα ανακοινωθεί την Τρίτη

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Η απόφαση για την πολύκροτη δίκη θα ανακοινωθεί την Τρίτη

Η δικαστής έστειλε τους ενόρκους σπίτι και θα επιστρέψουν στο δικαστήριο της κομητείας Φέρφαξ, την Τρίτη στις 9 το πρωί

herd-depp-02
Στο τέλος της έφτασε η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, με τους δικηγόρους του ηθοποιού να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να αποκαταστήσουν την καλή φήμη του ονόματός του, μετά τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, λεκτική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής βλάβης.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και οι δύο νομικές ομάδες παρουσίασαν τα τελικά τους επιχειρήματα. H επιτροπή,  η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την ετυμηγορία.  Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη στις 9 το πρωί, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ.

Προηγουμένως, η δικαστής Penney Azcarate τόνισε τι πρέπει να λάβει υπόψιν η επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ομόφωνο και να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν καταχωρηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε επίσης, ότι δεν πρέπει να μιλήσουν σε κανέναν άλλο, για όσα συζητηθούν.

Στην ομάδα του Ντεπ προηγουμένως είχαν απομείνει 39 λεπτά, ενώ στην ομάδα της Χερντ μόνο 6 λεπτά για να καταθέσουν τα τελικά τους επιχειρήματα.

Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η δικηγόρος του ηθοποιού, Καμίλα Βασκέζ, προκειμένου να αντικρούσει τα λεγόμενα της νομικής ομάδας της Άμπερ Χερντ, προηγουμένως. Τόνισε αρχικά, πως η ίδια η ηθοποιός χαρακτήριζε τον γάμο της με τον Ντεπ «μαγικό και ονειρεμένο» και ξαφνικά, «παρουσίασε κάποιες σκοτεινές ιστορίες». «Ήρθε η ώρα να σταματήσουν αυτά τα ψέματα εναντίον ενός ανθρώπου αθώου», δήλωσε η δικηγόρος. 

«Είναι μια φάρσα. Όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί η κυρία Χερντ, είναι φάρσα. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ μέσα έχουν καταθέσει και ήταν υπέρ του Ντεπ. Θέλετε να μας πείτε πως όλοι οι άνθρωποι από τη ζωή του κυρίου Ντεπ είναι ψεύτες κι εσείς, κυρία Χερντ λέτε την αλήθεια;», αναφέρει και συμπληρώνει: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν λέγοντας ψέματα, όμως μπορούν να χάσουν τα πάντα».

Johnny_Depp_v_Amber_Heard_-_Day_24__Closing_arguments_5-5-0_screenshot
Κλείσιμο

«Έχει φτάσει πολύ μακριά και τώρα, δεν μπορεί να κάνει πίσω. Έχει πει ψέματα πάρα πολλές φορές σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Έτσι, όταν ο κύριος Ντεπ αποφάσισε τελικά να συμμετάσχει σε αυτη τη διαμάχη, για να καθαρίσει το όνομά του, η  κα Χερντ απάντησε φτιάχνοντας όλο και περισσότερες ιστορίες, μιλώντας για ακραία κακοποίηση»,
δηλώνει η Καμίλα Βασκέζ.

Όσο για την κατηγορία της Χερντ ότι ο Ντεπ τη βίασε με ένα μπουκάλι στην Αυστραλία ανεφερε πως ήταν ένας νέος ισχυρισμός, που δεν είχε προβάλλει ποτέ ξανά στο πλαίσιο της δίκης η ηθοποιός.

«Συνεχίζει να προβάλλει νέους ισχυρισμούς ακόμα και τώρα. Δεν μπορεί να αναλάβει καμία ευθύνη για όσα έχει κάνει η ίδια. Ας τελειώσουν τα ψέματα. Έχετε δει την ερμηνεία της, όταν ανέβηκε στο εδώλιο»,
τονίζει η δικηγόρος.

Δείτε τη δίκη:
Johnny Depp v Amber Heard - Day 24: Closing arguments

Στη συνέχεια υποστήριξε πως συμφωνεί με τον δικηγόρο της κυρίας Χερντ, Μπεν Ρότενμπερν σχετικά με τη σημασία της ελευθερίας του λόγου: «Είμαι δικηγόρος, φυσικά συμφωνώ με αυτό. Αλλά η Πρώτη Τροποποίηση δεν προστατεύει τα ψέματα που πληγώνουν και δυσφημούν τους ανθρώπους. Η Χερντ δεν έχει το δικαίωμα να πει στον κόσμο ότι ο Ντεπ της επιτέθηκε σωματικά ή σεξουαλικά όταν αυτό δεν είναι αλήθεια».

Υποστήριξε ακόμα ότι αυτή είναι η «βασική αξία της αμερικανικής κοινωνίας»: Είσαι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ότι είσαι ένοχος.

«Η ζωή ενός ατόμου δεν μπορεί και θα έπρεπε να καταστραφεί από μια αβάσιμη κατηγορία... γι' αυτό ο κος Ντεπ έπρεπε να απαντήσει σε αυτόν τον ισχυρισμό. Η κυρία Χερντ δεν θα έπαυε ποτέ να τον αποκαλεί κακοποιητή. Αυτή η δίκη ήταν ο μόνος τρόπος για να "καθαρίσει το όνομά του" και να αποκαλυφθούν τα "ψέματα" της Χερντ», αναφέρει η Βασκέζ.

Όσο για τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο, η δικηγόρος του σταρ ανέφερε πως πρόκειται για «σκηνοθετημένες φωτογραφίες» και τόνισε πως η ηθοποιός δεν μπορεί να υποστηρίξει τις κατηγορίες της για κακοποίηση «με πραγματικά στοιχεία».

«Τα πράγματα που επέλεξε να τεκμηριώσει δεν είχαν καμία σχέση με τη βία», λέει η δικηγόρος. 

Απάντησε επίσης, στη δήλωση του δικηγόρου της Χερντ, ο οποίος ανέφερε πριν το διάλειμμα της δίκης: «Αν δεν το είπατε στους φίλους σας, λέτε ψέματα. Και αν το είπατε στους φίλους σας, είναι μέρος της φάρσας. Αν δεν ζήτησες ιατρική περίθαλψη, δεν τραυματίστηκες. Αν ζήτησες ιατρική περίθαλψη, είσαι τρελός».

«Δεν είπαμε πως αν δεν τράβηξε αρκετές φωτογραφίες με τα τραύματα ή δεν το εείπε στους φίλους της, δεν συνέβη η κακοποίηση. Αναφέραμε πως δεδομένου του πόσο βάναυση και συνεχής ήταν αυτή η κακοποίηση, όπως ισχυρίζεται η κυρία Χερντ, τότε θα είχε σοβαρούς τραυματισμούς. Αυτό είναι γεγονός», απαντά η Βασκέζ.

Χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά τις καταθέσεις της Άμπερ Χερντ «τρομακτικά δραματικές», ενώ συμπλήρωσε επίσης: «Είτε τη χτύπησε αμέτρητες φορές, είτε όχι, δεν μπορείτε να πιστέψετε ούτε μια λέξη που βγαίνει από το στόμα της».

Δήλωσε επίσης πως τα λόγια της είναι μία προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή από πάνω της και όχι μία απόδειξη κακοποίησης.

«Αντιθέτως, το να χτυπάς τον άντρα σου είναι απόδειξη κακοποίησης», είπε κλείνοντας.

Ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενά της και όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει, υπενθύμισε την υπόσχεση που είχε δώσειο Τζόνι Ντεπ στην ηθοποιό ότι θα την «ταπεινώσει σε παγκόσμιο επίπεδο». Πράγμα που  τώρα κάνει πράξη. Κλείνοντας, ο Μπεν Ρότενμπερν παρακάλεσε να «δώσουν πίσω στην Άμπερ Χερντ τη φωνή της».

Τα επιχειρήματων των δύο πλευρών 

Ακριβώς έξι χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση του άρθρου της Άμπερ Χερντ στην Washington Post, όπου κατηγορεί τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία, η νομική ομάδα του ηθοποιού έκανε την τελική προσπάθεια για «να του δώσουν πίσω τη ζωή του». Υποστηρίζουν πως η δική του εικόνα έχει αμαυρωθεί από τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του και πως η ίδια κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει δόξα και χρήματα.  Και φυσικά, υπάρχουν αποδείξεις, όπου μπορούν να στηρίξουν αυτή την κατηγορία.

Αμέσως μετά το διαζύγιο του ζευγαριού το 2016, η Χερντ είχε ξεκαθαρίσει ότι «δεν επιθυμούσε ποτέ τα λεφτά του Τζόνι» και είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση που κερδίσει τη δίκη, θα έδινε και τα 7 εκατομμύρια δολάρια που θα έπαιρνε, σε φιλανθρωπίες.

“Ms. Heard — Respectfully, That’s Not My Question”: Says Johnny Depp's Attorney

Η Χερντ είχε τάξει τα μισά χρήματα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και τα υπόλοιπα στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, δύο σπουδαίους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν μια μεγάλη δωρεά όπως αυτή. Το θέμα είναι, ότι δεν τους έδωσε ποτέ ολόκληρο το ποσό, όπως είχε καταθέσει  στην πρώτη δίκη το 2020,  στο ανώτατο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όσα δήλωσε η νομική ομάδα του Ντεπ

Νωριτερα σήμερα ο Μπεν Τσου, δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η Άμπερ Χερντ «λέει συνεχώς ψέματα» και «έχει μια δικαιολογία για όλα».

25760886

«Ενώ το όνομα του κυρίου Ντεπ θα αμαυρωθεί για πάντα από αυτούς τους φρικτούς και ψευδείς ισχυρισμούς, αυτή η υπόθεση είναι για να σας πει την ιστορία του και την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη. Πρόκειται για την αποκατάσταση της χαμένης του φήμης. Έχει να κάνει με το να δείξουμε στα παιδιά του κυρίου Ντεπ, τη Λίλι-Ρόουζ και τον Τζακ, ότι αξίζει να παλέψουμε για την αλήθεια. Σας είπε την αλήθεια, την ακριβή αλήθεια, ακόμη και αν είναι αρκετά ενοχλητική, ακόμα και για τον ίδιο. Ήξερε ότι αυτό θα συνέβαινε, όταν έφερε αυτή την υπόθεση στην επιφάνεια. Σας παρακαλούμε να του δώσετε πίσω το όνομά του, τη φήμη του και την καριέρα του», πρόσθεσε ο κύριος Τσου.

«Σε αυτή τη δίκη η κυρία Χερντ έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τα στοιχεία, οπότε δεν μπορεί να ξεφύγει ούτε από τα δικά της λόγια», ανέφερε ο δικηγόρος. Αμέσως μόλις παρουσίασε τα επιχειρήματά του, επέστρεψε στη θέση του και αγκάλιασε σφιχτά τον ηθοποιό. 

Johnny Depp HUGS Ben Chew Depp after he CHOKES UP at the end of Amber Heard closing arguments

«Φανταστείτε έναν ισχυρό άνδρα ως πλοίο, όπως ο Τιτανικός. Αυτό το πλοίο είναι μια τεράστια επιχείρηση. Όταν χτυπά ένα παγόβουνο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο πλοίο που θέλουν απελπισμένα να βουλώσουν τις τρύπες - όχι επειδή πιστεύουν ή ακόμη και νοιάζονται για το πλοίο, αλλά επειδή η μοίρα τους εξαρτάται από την επιχείρηση», έγραφε η Χερντ, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι δεν κατονόμασε πουθενά τον ηθοποιό, προκειμένου να μην κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Καμίλα Βάσκεζ απευθύνθηκε στους ενόρκους, διεκδικώντας μία δίκαιη αντιμετώπιση για τον πελάτη της. Όπως είπε, δεν είναι θέμα χρημάτων ή τιμωρίας, αλλά πρόκειται για τη ζωή ενός ανθρώπου, η οποία έχει πλέον, καταστραφεί.

25759971

«Με αυτόν τον τρόπο κατέστρεψε τη ζωή του λέγοντας ψευδώς στον κόσμο ότι επέζησε, μετά από την ενδοοικογενειακή κακοποίηση που έζησε στα χέρια του κυρίου Ντεπ. Σας ζητάμε να επιστρέψετε στον κ. Ντεπ τη ζωή του λέγοντας στον κόσμο ότι δεν είναι ο κακοποιός που είπε η κ. Χερντ ότι είναι και να ζητήσετε από την κ. Χερντ να πάρει την ευθύνη για τα ψέματά της. Αυτό που διακυβεύεται σε αυτή τη δίκη είναι το καλό όνομα ενός ανθρώπου, ακόμη περισσότερο, αυτό που διακυβεύεται σε αυτή τη δίκη είναι η ζωή ενός ανθρώπου. Η ζωή που έχασε, όταν κατηγορήθηκε για ένα αποτρόπαιο έγκλημα και η ζωή που θα μπορούσε να ζήσει, όταν τελικά δικαιωθεί», δήλωσε η Καμίλα Βασκέζ.

Τόνισε μάλιστα, πως «εντελώς τυχαία» τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ εμφανίστηκαν στο πρόσωπό της, έξι ημέρες από την τελευταία φορά που είδε τον Τζόνι Ντεπ. «Όταν η Χερντ υπέβαλε την αίτηση για περιοριστικά μέτρα, έδωσε πληροφορίες στους παπαράτσι και τους έδωσε να απαθανατίσουν «αυτό που ήθελαν να δουν - την εικόνα μιας κακοποιημένης γυναίκας»

Όσα δήλωσε η νομική ομάδα της Χερντ

Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Μπεν Ρότενμπερν ακολούθησε την ίδια υπερασπιστική γραμμή, έδειξε για άλλη μία φορά τα «οργισμένα» μηνύματα που είχε στείλει ο Ντεπ στην ηθοποιό -για τα οποία ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως μετάνιωσε- και ζήτησε από τους ενόρκους «να σκεφτούν προσεκτικά» το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ηθοποιός και να μην του το επιτρέψουν. 

«Εφόσον δεν τραβήξατε φωτογραφίες, δεν συνέβη. Κι αν τραβήξατε φωτογραφίες, είναι ψεύτικες. Αν δεν το είπατε στους φίλους σας, λέτε ψέματα. Και αν το είπατε στους φίλους σας, είναι μέρος της φάρσας. Αν δεν ζήτησες ιατρική περίθαλψη, δεν τραυματίστηκες. Αν ζήτησες ιατρική περίθαλψη, είσαι τρελός. Αν κάνεις ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις τον σύζυγό σου, το άτομο που αγαπάς, να απαλλαγεί από τη συντριπτική κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ που τον μετατρέπει σε ένα καταχρηστικό, γεμάτο οργή τέρας, είσαι μια γκρίνια. Κι αν τελικά αποφασίσεις ότι φτάνει... και πρέπει να φύγεις για να σωθείς, είσαι φασίστας. Στον κόσμο του κυρίου Ντεπ, δεν αφήνεις τον κύριο Ντεπ. Και αν τον αφήσεις, θα ξεκινήσει μια εκστρατεία παγκόσμιας ταπείνωσης εναντίον σου. Μια εκστρατεία συκοφαντίας.Θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει τη ζωή σου, να καταστρέψει την καριέρα σου», δήλωσε ο δικηγόρος της, χωρίς ίσως να αναλογιστεί ποιανού η καριέρα έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά, μετά από αυτή τη δικαστική διαμάχη.

Στη συνέχεια «πάτησε» πάνω στο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και δήλωσε πως η πελάτισσά του δεν θα έπρεπε να κατηγορείται, επειδή εκφράστηκε ελεύθερα.

«Δεν μπορείς να προστατεύεις και να υποστηρίζεις ταυτόχρονα την Πρώτη Τροποποίηση (για την ελευθερία του λόγου) και να μην τη δέχεται, όταν είναι κατά του Τζόνι Ντεπ», αναφέρει.

Παρουσίασε μάλιστα, τις τρεις φερόμενες συκοφαντικές δηλώσεις στο άρθρο της Χερντ και εξήγησε πως οι ένορκοι δεν χρειάζεται να αποφασίσουν εάν ο Ντεπ διέπραξε κακοποίηση ή όχι, αλλά εάν η Άμπερ Χερντ είναι ένοχη, επειδή έγραψε το εν λόγω κομμάτι.

Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα είναι τα εξής: «Πριν από δύο χρόνια, έγινα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση και ένιωσα την οργή του πολιτισμού μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά», «Είχα τη σπάνια πλεονεκτική θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς τα ιδρύματα προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση», «Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας — και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Τέλος, ο δικηγόρος της έκλεισε υποστηρίζοντας ξανά πως η Χερντ δεν κατονόμασε τον Τζόνι Ντεπ πουθενά στο άρθρο της.  «Όσο κι αν θέλει ο Τζόνι Ντεπ να κάνει δικό του αυτό το άρθρο, δεν αναφέρεται πουθενά», είπε αγνοώντας για ακόμα μία φορά, πως η ηθοποιός τον είχε σκιαγραφήσει και ήταν ξεκάθαρο ότι αναφέρεται σε εκείνον.

Παρά το γεγονός ότι προηγουμένως ζήτησε από τους ενόρκους να επικεντρωθούν στην αθωότητα της Χερντ, στη συνέχεια τόνισε ξανά πως η ηθοποιός πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες ως αποτέλεσμα κακοποίησης.

«Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι ο καλύτερος σύζυγος. Δεν έχει να κάνει με το αν πιστεύετε ότι η κα Χερντ μπορεί να ήταν καταχρηστική με τον κ. Ντεπ», είπε αρχικά και υπενθύμισε πως ένας θεραπευτής ζευγαριών είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε «αμοιβαία κακοποίηση».

«Προσπαθούν να σας ξεγελάσουν, ώστε να πιστεύετε ότι η Άμπερ προσποιείται ότι ήταν η "τέλεια" για να κερδίσει κι αγνοούν τα πολλά ελαττώματα του κυρίου Ντεπ. Αλλά μην πέφτετε σε αυτό το κόλπο. Η Άμπερ δεν είναι τέλεια, κανένας από εμάς δεν είναι. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι. Και δεν είναι αυτό που σας ζητείται να αποφασίσετε. Αν την κακοποίησε έστω και μια φορά, η Άμπερ κερδίζει. Στην πραγματικότητα, αν αποτύχει να αποδείξει ότι δεν την κακοποίησε ποτέ, ούτε μια φορά, η Άμπερ κερδίζει», είπε ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ.

Τόνισε μάλιστα πως «οτιδήποτε έχει χάσει ο κύριος Ντεπ είναι αποτέλεσμα των δικών του επιλογών». «Είχε τις ευκαιρίες του. Κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα να πούμε στον Ντεπ ότι αυτή ήταν η τελευταία του ευκαιρία. Πείτε του να συνεχίσει τη ζωή του. Πείτε του να αφήσει την Άμπερ να συνεχίσει με τη δική της», συμπλήρωσε.

Λίγο πριν διακοπεί η δίκη για διάλειμμα, η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ ανέβηκε στο βήμα και παρακάλεσε τη δικαστή να την αφήσει να στείλει ένα μήνυμα στον κύριο Ντεπ.

«Κάθε φορά που την αποκαλούν ψεύτρα, την αναγκάζουν να τα ξαναζεί όλα αυτά τα τραγικά περιστατικά. Κατέστρεψαν τη ζωή της. Αυτός ο άνθρωπος την έκανε να αναλωθεί. Δέχεται απειλές θανάτου από τους θαυμαστές του. Απειλούν να βάλουν την κόρη της στο φούρνο μικροκυμάτων για όνομα του Θεού. Δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό.. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να υποστεί κάτι τέτοιο. Οκ, τη μήνυσες για 50 εκατ. δολάρια. Κοίτα όμως, τι της έχεις κάνει», είπε η δικηγόρος κοιτώντας προς το μέρος του ηθοποιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσαβούσογλου: Νέες αιχμές κατά της Ελλάδας σε δηλώσεις για την ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα

Έλεν Ντε Τζένερις: Οι πιο ξεκαρδιστικές φάρσες που έκανε στους ανυποψίαστους διάσημους φίλους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης