Ο Άντριου Γκάρφιλντ θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

Ο Άντριου Γκάρφιλντ θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική

«Θέλω να ζήσω για λίγο σαν φυσιολογικός άνθρωπος», τόνισε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του

25402537
Ο Άντριου Γκάρφιλντ επιφύλασσε μία όχι και τόσο ευχάριστη είδηση για τους θαυμαστές του. Παρά την ακμάζουσα καριέρα του ως ηθοποιός, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γκάρφιλντ μετά το «Spider-Man: No Way Home» κέρδισε ακόμη περισσότερες διακρίσεις και διεύρυνε αρκετά το κοινό του, μιας και η ταινία «έσπασε τα ταμεία».

«Θα ξεκουραστώ για λίγο», εξήγησε ο 38χρονος ηθοποιός, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety.«Πρέπει να επαναπροσδιορίσω και να ξανασκεφτώ τι θέλω να κάνω στη συνέχεια και ποιος θέλω να είμαι. Να είμαι απλός άνθρωπος για λίγο. Γιατί, όπως γνωρίζετε, αυτό είναι ένα πλυντήριο, αυτή η σεζόν βραβείων».



Αυτή η είδηση ​​έρχεται αφότου ο Γκάρφιλντ ολοκλήρωσε το πιο πρόσφατο πρότζεκτ του, μια μίνι σειρά με τίτλο «Under the Banner of Heaven».

«Νομίζω ότι ήταν πραγματικά απαραίτητο για εμάς να έχουμε βραδιές παιχνιδιών και να πηγαίνουμε στη φύση και να κάνουμε πεζοπορία και ξέρετε, να κολυμπάμε και να βουτήξουμε στα νερά, να χορεύουμε και να τρώμε καλό φαγητό, ώστε να μπορέσουμε πραγματικά να επιστρέψουμε και να αφιερωθούμε πλήρως [στη δουλειά ]», εξήγησε ο Garfield και κατέληξε, λέγοντας: «Θα έπρεπε να συνεχίσουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να φροντίζουμε το μετά».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πιο γνωστός ποδοσφαιρικός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα

«Ο Μάνος δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να ανέβει το βίντεο κλιπ του», λέει φίλος του Δασκαλάκη

Εκπαιδευμένα δελφίνια ανέπτυξαν οι Ρώσοι στη Μαύρη Θάλασσα - Ποια είναι η αποστολή τους





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης