Scarface Mansion: Η έπαυλη που γυρίστηκε «Ο σημαδεμένος» αναζητά νέο ιδιοκτήτη με 40 εκατ. δολάρια

Scarface Mansion: Η έπαυλη που γυρίστηκε «Ο σημαδεμένος» αναζητά νέο ιδιοκτήτη με 40 εκατ. δολάρια

H έπαυλη βρίσκεται στο Μοντεσίτο και σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Bertram Goodhue για τον μεγιστάνα των ακινήτων James Waldron Gillespie -Το κατώφλι της κατά το παρελθόν πέρασαν σπουδαίες προσωπικότητες του 20ού αιώνα, όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν αλλά και ο Τζόν Κένεντι

scarface-main
Με... μόλις 40 εκατ. δολάρια μπορεί κάποιος να αγοράσει την έπαυλη που χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο του Al Pacino στην ταινία του Μπράιν Ντε Πάλμα «ο Σημαδεμένος».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Forbes το μεγαλοπρεπές αρχοντικό του «Τόνι Μοντάνα», «El Fureidis» (μικρός παράδεισος) χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και αποτέλεσε σύμβολο του ακραίου πλούτου για τον «θρυλικό» Τόνι Μοντάνα ο οποίος από Κουβανός πρόσφυγας που φτάνει το 1980 στο Μαϊάμι γίνεται βαρώνος στο καρτέλ ναρκωτικών στη ραγδαία αύξηση της χρήσης κοκαΐνης στη δεκαετία του '80 και εν τέλει στο τέλος σκοτώνεται από αντίπαλη συμμορία αφού έχει μείνει μόνος εναντίον των αντιπάλων του. 

Scarface: I'm Tony Montana
Κλείσιμο
H έπαυλη βρίσκεται στο Μοντεσίτο και σχεδιάστηκε  από τον διάσημο αρχιτέκτονα Bertram Goodhue για τον μεγιστάνα των ακινήτων James Waldron Gillespie. Μάλιστα όπως λέγεται ο μεγιστάνας είχε εντυπωσιαστεί από τη συγκεκριμένη περιοχή καθώς το κλίμα ήταν ίδιο με αυτό της Μεσογείου. Το κτήμα που βρίσκεται μέσα σε δέκα στρέμματα γης ολοκληρόθηκε το 1906. 

Από τότε μέχρι και σήμερα το κατώφλι της έπαυλης πέρασαν σπουδαίες προσωπικότητες του 20ου αιώνα όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Άλμπερτ Άινστάιν αλλά και ο Τζόν Κένεντι. Μάλιστα κατά το παρελθόν ιδιοκτήτητης της ήταν και ο Γερμανός συγγραφέας Τόμας Μαν.

010_A7A19205_004


Κατά καιρούς ο «μικρός παράδεισος» 1.105 τετραγωνικών έχει υποστεί διάφορες ανακαινίσεις ώστε να συμβαδίζει με τις ανέσεις της εποχής.Η έπαυλη διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια. Παράλληλα μπορεί να δει κανείς ότι έχει και άρωμα Μέσης Ανατολής.

Συγκεκριμένα διαθέτει πλακάκια, εσωτερικά σιντριβάνια, οροφές με τρούλο καθώς και περίτεχνα μωσαϊκά. Επίσης υπάρχει έντονο το στοιχείο της αναγέννησης. Αυτό φαίνεται από την τεράστια τραπεζαρία που διαθέτει η έπαυλη. Η κυρτή οροφή της έχει ζωγραφιστεί και έχει διακοσμηθεί με  φύλλα χρυσού 24 καρατίων και απεικονίζει σκηνές με τον Μέγα Αλέξανδρο που κατακτά την Περσέπολη. Κάποιοι άλλοι χώροι της έπαυλης που χρήζουν προσοχής είναι ένα κεντρικό αίθριο καθώς και ένα σαλόνι στον τελευταίο όροφο με θέα 360 μοιρών καθώς και μία κουζίνα με ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Στον εξωτερικό χώρο του «El Fureidis» υπάρχουν μονοπάτια για να κάνει κάποιος τον περίπατό του βλέποντας δέντρα κάποια από τα οποία έχουν ηλικία άνω των 100 ετών. Παράλληλα υπάρχουν χώροι με κήπους πολλών επιπέδων, βεράντες και αίθρια. Πρόκειται για τους χώρους όπου γυρίστηκαν οι σκηνές του γάμου του «Τony Montana».

Scarface - Push It To the Limit Scene [1080p / HD ]

H έπαυλη του «Τόνι Μοντάνα» απέχει κάτι λιγότερο από  δύο μίλια μακριά από τον Ειρηνικό ωκεανό και συγκεκριμένα στους πρόποδες των βουνών Santa Ynez. Παράλληλα προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές μία απέραντη θέα στον Ειρηνικό, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα Channel Islands.

Εαν επιθυμείτε να είστε εσείς ο επόμενος αγοραστής του «Εl Fureidis» μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  της Riskin Partners Estates Group, στο τμήμα πολυτελείας της Village Properties, που εδρεύει στο Montecito.

010_A7A11140_234
 



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ενδέχεται να κλιμακώσει την επίθεση και «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άσχημες», εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το Μπάκιγχαμ «έκλεισε» την υπόθεση κακοποίησης της Βιρτζίνια Τζιούφρε από τον πρίγκιπα Άντριου με 7 εκατ. στερλίνες

Ειδική άδεια ασθενείας λόγω κορωνοϊού: Ηλεκτρονική αίτηση στον e-ΕΦΚΑ για τη χορήγηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης