Έιμι Σούμερ: «Έκανα λιποαναρρόφηση και δεν μετανιώνω που το είπα δημόσια, ήθελα να είμαι ειλικρινής με το κοινό μου»

Έιμι Σούμερ: «Έκανα λιποαναρρόφηση και δεν μετανιώνω που το είπα δημόσια, ήθελα να είμαι ειλικρινής με το κοινό μου»

Η ηθοποιός αν και ήταν αρχικά, αρνητική με τις επεμβάσεις, τελικά προχώρησε σε λιποαναρρόφηση - Τι δήλωσε σε συνέντευξή της η κωμική ηθοποιός

amy
Για τη σχέση που έχει με το σώμα της, καθώς και την απόφασή της να κάνει λιποαναρρόφηση μίλησε η Έιμι Σούμερ.

Παρά το γεγονός ότι η κωμική ηθοποιός έχει δηλώσει πως είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, εξήγησε πως η χειρουργική επέμβαση που έκανε, λόγω της ενδομητρίωσης, την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η 40χρονη ηθοποιός εξήγησε πως η απόφασή της δεν έχει να κάνει με τη γνώμη του κοινού, αλλά με τη δική της ψυχολογία.


«Δεν έχω την ανάγκη να νιώσω ότι είμαι "καυτή". Ποτέ δεν ήμουν διάσημη για αυτό, αλλά έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Ύστερα, ανέφερε πως όσο κι αν προσπάθησε να αλλάξει το σώμα της, κάνοντας γυμναστική και τρώγοντας υγιεινές τροφές, δεν έβλεπε μεγάλες αλλαγές.


«Η κοιλιά μου δεν θα άλλαζε, αν άρχιζα να τρώω ψητό κοτόπουλο και περπατούσα καθημερινά», εξήγησε και πρόσθεσε πως μετά τη λιποαναρρόφηση κατάφερε να φτάσει στα 77 κιλά.

«Δεν έχω μετανιώσει για την απόφασή μου. Όσοι εμφανίζονται στην κάμερα και λένε ότι τα κατάφεραν μόνοι τους, μπορούν και το κάνουν. Εγώ ήθελα να είμαι αληθινή με αυτό», δήλωσε η σταρ της ταινίας «Trainwreck».


Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει ξανά σε συνέντευξή της στο παρελθόν, ήθελε πάντοτε να είναι ειλικρινής με τους θαυμαστές της. «Δεν θα ήθελα να με δει κάποιος να μοιάζω τόσο λεπτότερη. Θέλω να ξέρει ο κόσμος γιατί είμαι έτσι. Να ξέρουν όλοι ότι έκανα μία επέμβαση».



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα εστιατόρισσα στη Νέα Υόρκη, παντρεμένη με Ουκρανό, αντιμέτωπη με κύματα αντιρωσικού μίσους

Βολιβία: Πέθανε στα 80 του χρόνια ο βολιβιανός αξιωματικός που σκότωσε τον Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση της συζύγου του Σρέντερ - Ο πρώην καγκελάριος βρίσκεται στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Πούτιν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης