Τομ Χανκς: Βρέθηκε τυχαία σε γκέι γάμο και φωτογραφήθηκε με τις νεόνυμφες

Τομ Χανκς: Βρέθηκε τυχαία σε γκέι γάμο και φωτογραφήθηκε με τις νεόνυμφες

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

tom-hanks-gamos-nifes-santa-monica
Ο χολιγουντιανός σταρ Τομ Χανκς βγήκε για μία βόλτα στην παραλία της Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ, όταν ξαφνικά «έπεσε» πάνω σε ένα γάμο.

Για την ακρίβεια, παρακολουθούσε την τελετή από μακριά και συγκινήθηκε τόσο πολύ που μετά από λίγο αποφάσισε να πλησιάσει το ζευγάρι. Μόλις έφτασε δίπλα τους, ρώτησε, γεμάτος απορία: «Πού είναι ο γαμπρός;». Τότε οι καλεσμένοι έβαλαν τα γέλια και γρήγορα συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για γάμο ομοφυλόφιλων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ζήτησε από τις νεόνυμφες, την Diciembre και την Tashia Farries, να φωτογραφηθούν μαζί. Πράγματι, αγκάλιασε τις δυο γυναίκες και πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό. Μάλιστα, στο εν λόγω στιγμιότυπο εμφανίζεται και ο ενός έτους γιος των δύο γυναικών, ο οποίος φορά ένα μπορντό κοστούμι.



Οι νεόνυμφες ευχαρίστησαν θερμά τον Τομ Χανκς για τις ευχές του, καθώς ανέφεραν  ότι εν έτει 2021, ως ομοφυλόφιλες, αντιμετωπίζουν bullying.

Κλείσιμο
Τα οικογενεικά πρόσωπα και οι φίλοι των Diciembre και Tashia, που παρευρέθηκαν στην τελετή, ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση του Τομ. Όσον αφορά την Tashia, παρόλο που εργάζεται ως ιδιωτική σεφ για πολλούς celebrities, εντυπωσιάστηκε που συνάντησε από κοντά τον σούπερ σταρ Τομ Χανκς. Από την πλευρά της, η Diciembre δήλωσε ότι ο ερχομός του ηθοποιού ήταν μία ευχάριστη έκπληξη: «Ο γάμος μας ήταν ήδη ένα όνειρο για εμένα. Αυτή ήταν η μέρα μας. Όλοι όσοι αγαπάμε ήταν εκεί. Ο Τομ Χανκς έτυχε να περπατήσει αυτή την μέρα σε αυτή την παραλία και να έρθει. Ήταν γραφτό».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Τashia σε συνέντευξή της, εκείνη και η Diciembre σοκαρίστηκαν, μόλις αντρίκρισαν τον ηθοποιό. Ακόμη, ανέφερε ότι ο Τομ τους έδωσε γλυκιές ευχές και τους είπε να «κρατήσουν την αγάπη τους ζωντανή».

mesa


mesa1


Μοιραία η παρουσία του Τομ Χανκς στο γάμο

Κάποια στιγμή, ο χολιγουντιανός σταρ παρατήρησε μία φωτογραφία-πορτρέτο πάνω σε μία καρέκλα.

Στη φωτογραφία απεικονιζόταν ο αείμνηστος αδερφός της Diciembre, ο οποίος έφυγε από τον κόσμο το 2017.

Όταν οι νεόνυμφες είπαν στον Τομ Χανκς περισσότερα για τον αποθανόντα, ο ηθοποιός αντιλήφθηκε ότι έχει γενέθλια την ίδια μέρα που είχε ο αδερφός της Diciembre.

«Ο αδερφός μου δεν μπορούσε να είναι στον γάμο. Ήρθε, όμως, ο Τομ Χανκς. Ο Τομ Χανκς ήταν ο τρόπος να δηλώσει ο αδερφός μου την παρουσία του, να πει ότι ήταν εδώ», υποστήριξε η Diciembre.

Σημειώνεται ότι ο Τομ Χανκς, 65 ετών, είναι παντρεμένος με τη Ρίτα Γουίλσον από το 1988. Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο μικρός Τάσος παρέλασε μόνος του με τη γαλανόλευκη στο Μαθράκι - Δείτε βίντεο

Facebook Connect: Ο Ζούκερμπεργκ στην «αντεπίθεση» - Θα ανακοινώσει σήμερα το νέο όνομα της πλατφόρμας;

Ρόδος: Στο εδώλιο τέσσερα άτομα για κρυφό οίκο ανοχής στο πατάρι ενός μπαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης