Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν πήγε στις... χαρές του Μπεν Άφλεκ γιατί δεν αντέχει λεπτό τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν πήγε στις... χαρές του Μπεν Άφλεκ γιατί δεν αντέχει λεπτό τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Η λατίνα σταρ δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του αγαπημένου της - Η απέχθειά της για τον Κλούνεϊ κρατά από την εποχή που είχαν κάνει μαζί την ταινία «Out of Sight» το μακρινό 1998

JLOPEZ_CLOONEY_2
Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν συνόδεψε τον αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας και ο λόγος σύμφωνα με τη βρετανική «Star» είναι γιατί δεν αντέχει να βρίσκεται λεπτό δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Tender Bar» που σκηνοθέτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Πηγή που είναι προσκείμενη στο διάσημο ζευγάρι είπε στη «Sun» για τους λόγους της απουσίας της Λόπεζ: «Η Τζεν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και όλο αυτό έχει ξεκινήσει από όταν έκαναν μαζί το “Out of Sight”. Δεν μπορούσε να αντέξει ο ένας την παρουσία του άλλου. Είναι περίεργο που η νέα ταινία του Μπεν είναι με τον Τζορτζ και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Τζεν δεν τον συνόδεψε στο κόκκινο χαλί». Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι οι σχέσεις των δύο καλλιτεχνών πρέπει να αποκατασταθούν.

ektos_elegxou_1998
out_of_sight_image_1_0


Πάντως την ίδια μέρα και πριν την πρεμιέρα το ζευγάρι εθεάθη να περπατά μαζί πιασμένο χέρι χέρι.

Η παρασκηνιακή κόντρα της Τζεν και του Τζορτζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πρωταγωνίστησαν το 1998 στην ταινία «Out of Sight». Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει ποτέ μιλήσει για την κόντρα τους η Λόπεζ σε συνέντευξή της στον Jon Stewart και το «Daily Show» είχε πει: «Έχω κάνει πάνω από 30 ταινίες, οπότε η αναλογία είναι μερικές καλές και μερικές όχι και τόσο καλές».

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ο Κλούνεϊ ήταν από τους χειρότερους συνεργάτες εκείνη αρκέστηκε να πει χωρίς να πει πολλά πολλά ή να αναφερθεί σε λεπτομέρειες: «Ήταν οκ. Ήταν εντάξει».

Πάντως ο Μπεν Άφλεκ και η ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολύ καλοί φίλοι και αυτό είναι μάλλον αγκάθι για την JLO. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια και πώς θα αντιδράσει η Λατίνα σταρ...

Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού


Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης