Η εμμονή των σταρ με τον Alexander Wang

Η εμμονή των σταρ με τον Alexander Wang

Τραγουδιστές, μοντέλα και ηθοποιοί κάθε ηλικίας επιλέγουν τα ρούχα του αμερικανού σχεδιαστή μόδας για τις εμφανίσεις τους 

Η εμμονή των σταρ με τον Alexander Wang
To Χόλιγουντ έχει εμμονή με τον ανερχόμενο σχεδιαστή μόδας Alexander Wang. Το σικ στιλ του υιοθετούν οι περισσότεροι σταρ. Μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές επιλέγουν τα ρούχα του για όλες τους τις εμφανίσεις. Δείτε ποιοι σταρ έχουν γεμάτες τις ντουλάπες τους με ρούχα του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας.


Κλείσιμο
Alexander Wang: Ο 26χρονος σχεδιαστής που έχουν γεμίσει με ρούχα του οι ντουλάπες των σταρ

Kim Kardashian
Η γεμάτη καμπύλες Kim Kardashian επιλέγει πολλές φορές ρούχα του Wang. Για παράδειγμα το εικονιζόμενο ασπρόμαυρο φόρεμα με τον μαύρο κορσέ αναδεικνύει το ζουμερό σώμα της γνωστής τηλεπερσόνας.



Gisele Bundchen
Η βραζιλιάνα καλλονή και τοπ μόντελ Gisele Bundchen χρειάζεται πάντα ένα ρούχο αυθεντικό και μοναδικό για το κόκκινο χαλί. To επικίνδυνα κοντό και με κρόσσια μαύρο φόρεμα του Mr. Wang ήταν ότι έπρεπε για την περίσταση.



Rihanna
H μανία που έχει η Rihanna με τα ρούχα είναι γνωστή. Θέλει πάντα να είναι κομψή και μέσα στη μόδα. Το ψηλόμεσο παντελόνι με το κοντό πλεκτό τοπ είναι μια από τις κάσουαλ δημιουργίες του σχεδιαστή.



Dakota Fannning

Ακόμα και οι πιο μικροί σε ηλικία σταρ του Χόλιγουντ επιλέγουν επώνυμα αξεσουάρ για τις εμφανίσεις τους. H Dakota Fanning ολοκλήρωσε την πρωινή της εμφάνιση με την εικονιζόμενη τσάντα Alexander Wang.



Nicki Minaj

H Nicki Minaj αξίζει να την παρακολουθείς για τις funky επιλογές της. Σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση η Nicki με εξτρίμ πράσινη κόμμωση επέλεξε δερμάτινη ολόσωμη φόρμα και μποτάκια Alexander Wang.



Marissa Miller

Η Marissa Miller επέλεξε κάτι λαμπερό και εξαιρετικά σικ. Το σουπερμόντελ φόρεσε στα βραβεία ESPY μαύρο ζέρσεϊ φόρεμα του σχεδιαστή και έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης