JLO & Άλεξ Ροντρίγκεζ: Ανταλλάζουν φιλιά μετά τις φήμες του χωρισμού - Φωτογραφίες

JLO & Άλεξ Ροντρίγκεζ: Ανταλλάζουν φιλιά μετά τις φήμες του χωρισμού - Φωτογραφίες

Η λατίνα σούπερ σταρ είχε πρόσφατα αποκαλύψει πως οι δύο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας έβλεπαν ειδικό για να σώσουν τη σχέση τους

jennifer_lopez
Μετά τα μαύρα σύννεφα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ φαίνεται πως δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Το ζευγάρι μετά την έντονη φημολογία που ήθελε να έχει τερματίσει τον αρραβώνα του διέψευσε το χωρισμό λέγοντας πως είναι μαζί.

Η ιστοσελίδα Page Six που είχε φιλοξενήσει τη δήλωσή τους, ότι δηλαδή δεν έχουν χωρίσει, δημοσίευσε παπαρατσικές φωτογραφίες που τους δείχνει να περνούν χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Άλεξ Ροντρίγκεζ μετέβη στη Δομινικανή Δημοκρατία για να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του η οποία βρίσκεται εκεί για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Οι δύο τους περνούν χρόνο μαζί σερφάροντας στο ίντερνετ και ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά στο φακό των παπαράτσι που… καραδοκούν για να πιάσουν ένα τους φιλί.



Κλείσιμο
Βέβαια οι τριγμοί υπήρχαν καθώς η λατίνα σταρ είχε πρόσφατα αποκαλύψει πως οι δύο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας έβλεπαν ειδικό για να σώσουν τη σχέση τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα

Survivor: Ο Πάνος Καλλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα - Φωτογραφίες

Ανησυχία για Ροναλντίνιο: «Είναι αλκοολικός, μεθάει από το πρωί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης