Η τηλεοπτική σειρά Τoy Boy του Antena 3 τα πήγε πολύ καλά στο Netflix, κι όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται και η συνέχεια με πρωταγωνιστή τον Michele Morrone, τον οποίο γνωρίσαμε στην ταινία 365 DNI.
Tα νέα ανακοινώθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Facebook, ενώ περισσότερες πληροφορίες κοινοποιήθηκαν και από την εταιρεία Atresmedia, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα της σειράς.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ