Η «μαύρη νύφη» θέλει να ποζάρει γυμνή στο Playboy!

Η «μαύρη νύφη» θέλει να ποζάρει γυμνή στο Playboy!

«Θα ήθελα πολύ να φωτογραφηθώ για το Playboy από τον Terry Richardson. Λατρεύω το Playboy και ο Terry θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό», δήλωσε ο Andrej Pejic

Η «μαύρη νύφη» θέλει να ποζάρει γυμνή στο Playboy!
Το μοντέλο που σόκαρε όταν σε πρόσφατη επίδειξη μόδας του Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας λευκό στενό νυφικό και μαύρο πέπλο, ο Σέρβος Andrej Pejic, σοκάρει μια ακόμη φορά αποκαλύπτοντας πως θέλει να φωτογραφηθεί για το γνωστό ανδρικό περιοδικό Playboy!

Ο Andrej παρευρέθηκε στο 15ο ετήσιο πάρτι του περιοδικού Vogue για την εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, ντυμένος τόσο εκλεπτυσμένα και με τόσο στιλ που πολλές γυναίκες θα τον ζήλευαν, και εύχεται να τον έχει προσέξει ο Hugh Hefner. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά στην Telegraph: «Θα ήθελα πολύ να φωτογραφηθώ για το Playboy από τον Terry Richardson. Λατρεύω το Playboy και ο Terry θα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτό».

Το 19χρονο μοντέλο έχει ήδη κατακτήσει τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, ενώ θεωρείται ως το επόμενο μεγάλο όνομα από τους διεθνείς οίκους μόδας. Ο Pejic που μεγάλωσε στην Αυστραλία, ανακαλύφθηκε εντελώς τυχαία μέσα σε ένα κατάστημα των McDonalds, όταν ένας ατζέντης μπήκε για να παραγγείλει. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η καριέρα του τόσο σε ανδρικές κολεξιόν, όσο και σε γυναικείες έχει μόνο ανοδική πορεία.

Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης