Έμιλι Ρατακόφκσι: Ποζάρει σαν την Ντέμι Μουρ

Έμιλι Ρατακόφκσι: Ποζάρει σαν την Ντέμι Μουρ

Τι λέει η 29χρονη μέλλουσα μαμά για το φύλο του μωρού που περιμένει

Emily-Demi1
Η Έμιλι Ρατακόφσκι ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες μέσα από τα social media ότι περιμένει τον πρώτο της παιδί. Το μοντέλο και ηθοποιός μέσα στο Halloween θέλησε να αναπαραστήσει μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες εγκύου του Χόλιγουντ. H 29χρονη Έμιλι πόζαρε στο φακό σαν άλλη Ντέμι Μουρ και έκανε… χαμό.

Μιμούμενη τη φωτογράφηση της Ντέμι Μουρ από το μακρινό 1991 για το περιοδικό Vanity Fair η Έμιλι φόρεσε περούκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα εσώρουχα και λευκό πουκάμισο ριγμένο στους ώμους.

Η ηθοποιός έκανε πραγματικά εξαιρετική δουλειά αντιγράφοντας τη φωτογραφία της Annie Leibovitz. Κοιτάει ευθεία στην κάμερα, χαϊδεύει την κοιλιά της και η λήψη είναι όπως πρέπει…

Emily-Demi




Η Λονδρέζα Έμιλι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις26 Οκτωβρίου και μιλώντας στη Vogue για το χαρμόσυνο γεγονός είπε: «Όταν ο σύζυγός μου και εγώ είπαμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος η πρώτη τους ερώτηση μετά τα «συγχαρητήρια» ήταν: «Ξέρετε τι θέλετε να είναι;». Θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο του μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και ότι θα μας ενημερώσει τότε». Η Έμιλι την περίοδο της εγκυμοσύνης της γράφει βιβλίο με τίτλο «Το σώμα μου».

35003918-8901779-Ratajkowski_wrote_Thursday_Just_reflecting_on_all_the_lovely_mes-a-9_1604230653807
Κλείσιμο


Μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού της λέει μεταξύ άλλων και εκφράζει τις απορίες του: «Ποιο θα είναι αυτό το άτομο; Σε τι είδους άτομο θα γίνουμε γονείς; Πώς θα αλλάξει τη ζωή μας και ποιοι είμαστε; Αυτή είναι μια θαυμάσια και τρομακτική ιδέα, που μας καθιστά αβοήθητους και ταπεινούς. Μου αρέσει η ιδέα να μην έχω στερεότυπα σε ότι έχει να κάνει με το φύλο του παιδιού μου. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο προοδευτική είμαι, καταλαβαίνω την επιθυμία να μάθω το φύλο του εμβρύου μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία – Πότε θα μπορούν να τη βγάζουν οι μαθητές

«Πρόστιμο»: Η νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη «φωτίζει» το κρυφό πρόσωπο της αθηναϊκής νύχτας

Μαντλέν Πεϊρού: Προτρέπει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν με ένα τραγούδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης