Nicole Kidman: Ο χωρισμός με τον Tom με είχε διαλύσει!

Nicole Kidman: Ο χωρισμός με τον Tom με είχε διαλύσει!

Η συνήθως ατσαλάκωτη Νικόλ Κίντμαν αποφάσισε να δώσει μία εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε πολλά για τον εαυτό της και για το πώς διαχειρίστηκε σημαντικά γεγονότα της ζωής της. Μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, άνοιξε την καρδιά της και για τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ το 2001 έπειτα από 11 χρόνια γάμου και την υιοθεσία δύο παιδιών.

Nicole Kidman: Ο χωρισμός με τον Tom με είχε διαλύσει!

Η συνήθως ατσαλάκωτη Νικόλ Κίντμαν αποφάσισε να δώσει μία εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε πολλά για τον εαυτό της και για το πώς διαχειρίστηκε σημαντικά γεγονότα της ζωής της. Μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Marie Claire, άνοιξε την καρδιά της και για τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ το 2001 έπειτα από 11 χρόνια γάμου και την υιοθεσία δύο παιδιών. Όπως είπε, ο χωρισμός σχεδόν την κατέστρεψε, αφού η ίδια έφτασε σε σημείο να καταρρεύσει. «Ηταν μία σπουδαία σχέση. Διένυσε την απόσταση που έπρεπε. Διαλύθηκα από τον χωρισμό και δεν ήμουν σίγουρη αν ποτέ ξανά η αγάπη και ο γάμος θα μπορούσαν να ξαναέρθουν στη ζωή μου» λέει η 43χρονη.

Συνεχίζει δε λέγοντας πως στον γάμο της με τον Κρουζ έκανε πολλές θυσίες: «Ποτέ δε με ενδιέφερε να είμαι celebrity. Αλλα έπρεπε να κάνω τα πάντα για την αγάπη...Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι νέα. Αλλά γενικώς είμαι έτοιμη να εγκαταλείψω τα πάντα για τον έρωτα, γιατί τελικά αυτό είναι που σου μένει». Αναφερόμενη μάλιστα στον σύζυγό της Keith Urban λέει: «Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του!».


Κλείσιμο
Οσον αφορά τη φωτογράφηση που έκανε για το βρετανικό «Marie Claire» Απριλίου, αυτή είχε έντονη ανοιξιάτικη διάθεση.

Η Nicole πόζαρε με τον αέρα της σταρ και μίλησε ακόμα και για τα περιβόητα μπότοξ: «Προσπάθησα να αλλάξω το μέτωπό μου. Δεν μου άρεσε, επέστρεψα στο παλιό. Αλλά δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις όπως ισχυρίζονται πολλοί».









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης