Eva Mendes: «Στόχος μου να κυριεύσω τον κόσμο»

Eva Mendes: «Στόχος μου να κυριεύσω τον κόσμο»

Οτιδήποτε κάνει και οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή της καυτής Eva Mendes, είναι μέρος ενός μεγαλύτερο και «ανώτερου» σχεδίου. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η ίδια και το μοιράστηκε με τους αναγνώστες του περιοδικού Live...

Eva Mendes: «Στόχος μου να κυριεύσω τον κόσμο»
Οτιδήποτε κάνει και οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή της καυτής Eva Mendes, είναι μέρος ενός μεγαλύτερο και «ανώτερου» σχεδίου.

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει η ίδια και το μοιράστηκε με τους αναγνώστες του περιοδικού  Live!

«Στόχος μου είναι να κυριεύσω τον κόσμο», είπε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Eva και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει πάντα μεθοδικότητα στην τρελά μου. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όλα είναι τυχαία στη ζωή μου αλλά η αλήθεια είναι ότι υπολογίζω ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια όσον αφορά στην καριέρα μου».

Κλείσιμο
«Για παράδειγμα αν αποφασίσω να κάνω μια γυμνή φωτογράφηση για τον Calvin Klein, θα είναι επειδή καταλαβαίνω ότι πρέπει να ‘ανάψω’ την θερμοκρασία όσον αφορά την σεξουαλικότητά μου. Πίσω από οτιδήποτε κάνω ύπαρχοι σχέδιο», είπε η Eva.

Και μπορεί -όπως λέει η ίδια- να μην ξέρει ποιο είναι το σχέδιο, αυτό για το οποίο είναι σίγουρη όμως είναι πως ανήκει σε ένα ακόμα πιο μεγάλο πλάνο, το οποίο θα την οδηγήσει στο να κυριεύσει όλη τη γη μια μέρα!

«Δεν θα δεχτώ τίποτε λιγότερο. Αυτός είναι ο προορισμός μου», λέει η όμορφη Κουβανή σοκάροντας τους θαυμαστές της με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της.

Όπως μάλιστα είπε στη συνέντευξή της, δεν μπορεί πια να πηγαίνει ούτε διακοπές γιατί δεν θέλει να κάνει διαλείμματα από τη δουλειά της, ενώ αποκάλυψε ότι η καλύτερη συμβουλή που της έχουν δώσει είναι να μην κοιτά ποτέ πίσω της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης