Peaky Blinders: 17 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη σειρά

Peaky Blinders: 17 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη σειρά

Ποια είναι αυτά;

PEAKY
Kάθε εβδομάδα στο Watch & Chill θα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τις αγαπημένες μας σειρές και δεν θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε το αριστούργημα που λέγεται Peaky Blinders.

Στις κακόφημες γειτονιές του μεταπολεμικού Μπέρμιγχαμ το 1919, εν μέσω οικονομικής αναταραχής, διάφορες συμμορίες, στρατιώτες και κομμουνιστές μάχονται για την επιβίωση και την κυριαρχία, Επίκεντρο όλων, η διαβόητη συμμορία Peaky Blinders με αρχηγό των Thomas Shelby.

Oι πληροφορίες για τη σειράρα (επιτρέψτε μας τον όρο, δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε διαφορετικά) είναι αμέτρητες και συγκεντρώσαμε 17 από αυτές. Μην ξεχάσετε να μας γράψετε στα σχόλια αν γνωρίζετε κι εσείς κάποιες άλλες!

1. Οι Peaky Blinders ήταν υπαρκτά πρόσωπα και μάλιστα μέλη τους είχαν περάσει αρκετό διάστημα στη φυλακή, την οποία μάλιστα μπορούν να επισκεφτούν οι φαν της σειράς. Το όνομά της είναι Steelhouse Lane Lock-up, βρίσκεται (πού αλλού) στο Birmingham και λειτουργούσε από το 1891 μέχρι το 2016. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα κελιά, τις αίθουσες ανακρίσεων και τα τούνελ που οδηγούσαν από τη φυλακή στο δικαστήριο. Μέσα υπάρχουν και πολλά αντικείμενα, όπως παλιά κράνη και στολές, αλλά και χειροπέδες που μπορεί και ο επισκέπτης να δοκιμάσει!


Διαβάστε τα υπόλοιπα στο Watch & Chill

1-1


Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία σενάρια, οι 12 ώρες βίντεο και οι τέσσερις κύκλοι μαρτύρων

Ακτοπλοΐα: Τα σχολεία συμπιέζουν σε μόλις 45 ημέρες τoν εσωτερικό τουρισμό

Μας «έζωσαν» τα φίδια: Εμφανίσεις ερπετών σε παραλίες, σπίτια και... αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης